İKİ PC ARASINDA AĞDA PAROLALI DOSYA PAYLAŞIMI YAPMA !!!

Kodla Büyü

MUSDİ

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar. Okulda müdür ile müdür yardımcısı bilgisayarları arasında ağda dosya paylaşmak istiyorum ama parolalı. parola sormadan paylaşımı yaptım sıkıntı yok ama parolalı paylaşımı aç dediğimde kullanıcı adı ve şifre istiyor. ben ev ağı oluşturdum iki bilgisayara. ev ağı kurarken parolada yaptım ama bu kullanıcı adı nedir onu birtürlü bulamadım denemediğim sey kalmadı. bu konuda bana yardım edin lütfen. bir fikri olan yazarsa sevinirim. iki pc dede win 7 yüklü.

Kullanıcı adı kullanmak istediğin pc de bulunan kullanıcıların adı, parola da kullanıcının parolasıdır, yani uzaktan pc ye bağlanır gibi...

wswswq' Alıntı:
Kullanıcı adı kullanmak istediğin pc de bulunan kullanıcıların adı, parola da kullanıcının parolasıdır, yani uzaktan pc ye bağlanır gibi...
hocam kullanmak isteğim kullanıcın ismini de girdim parolası yok bilgisayarın denedim ama olmadı. acaba eksik yaptığım birsey mi var ?

Kullanıcı adı olarak Administrator yazıp şifreyi boş bırakmayı denediniz mi? Belki işe yarayabilir.

yataylimit' Alıntı:
Kullanıcı adı olarak Administrator yazıp şifreyi boş bırakmayı denediniz mi? Belki işe yarayabilir.
denedim sayın hocam. ama kullanıcı adı ya da parolala hatalı diyor. ya da şifreli paylaşım için başka bir önerileriniz var mı acaba arkadaşlar !!

Geri