İkiz bebeği olanlar?

Kodla Büyü

serkanaytekin

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
İkiz bebeklerde ikiz bebek arabasımı daha iyi olur, yoksa tek tek iki araba almak mı? sonradan tekrar çocuk olursa en azından tekli arabalardan biri kullanılabilir mi?

İkizi olanlar nasıl yaptınız araba işini?

elbette yanyana olan ikisi bir arada olanlar. Neden?
arka arkaya olan ikiz arabalarında hangisini öne otutturucam derdi var. ikiz anne ve babaları hakkaniyete çok önem verir.
tek tek alırsan, alışverişe gittin sen bebek arabasını kullanacaksın eşin vitrin gezecek, yada tek başına kadın 2 arabayı birden nasıl idare edeceksin?
Allah kolaylık versin biz baby2go almıştık. sorunsuz kullandık.
resmini ekleyeyim. neden bu modeli seçtin dersen bebek arabasının özellikle ikiz arabalarının bagajda kapladığı yerde önemli. büyük bir bebek arabasını hb arabada bagaja bile sokamazsın.

Ekli dosyalar

• ikiz.jpg
    ikiz.jpg
    255.8 KB · Görüntüleme: 1,078
sağol suckan hocam, hocam modelinide yazsaydınız keşke, baby2go mankasının hangi modeli bu araba.

Hocam birde gözümü çok korkuttular çevremdekiler falan, siz yardımcı tuttunuz mu? Eşime 2 yıl ücretsiz izin düşünüyoruz zaten, oda öğretmen. Ama etrafımdakiler birde yardımcı tutuman lazım diyorlar :?

ikili araba kullanışlı olmuyor hocam

biz de birinden emanet almıştık fakat 2 defa kullandık

ayrı ayrı almanız mantıklı olan bence

zira biri evde kalır birini alırsınız çıkarsınız, pazara çarşıya gittiğinizde (tek götürmeniz gereken bir durum olursa tezim çürür) geniş bir araba sıkıntı oluyor

biri annede biri babada ayrı ayrı daha rahatolur

arabanın kapladığı yer bakımından da avantaj sağlarsınız

Hocam benim de Allah'a şükür ikizlerim var.

Bebek arabası ikiz bebek arabası, arka arkaya olanını tavsiye ederim
Çünkü diğeri çok geniş oluyor, kaldırımda giderken zor oluyor,

Hocam tekliler daha kullanışlı. kendim tekli aldım daha kullanışlı. Arabaları minibüse sığmaz bagaja sığmaz eve çıkmaz zahmetlidir.

benimde inşallah ikizlerim olacak ağustos ta, başlığı görünce heyecanlandım :roll: tecrübe önemlidir ne de olsa

nasıl tek tek daha iyi?
çocukları tek tek gezdirmeyecek ki, mecburen ikisi olacak.
Tek olursa bir kişi iki arabayı nasıl kullanacak? Hem ikiz bebek arabaları da katlanıyor! Aynı yeri kaplıyor
Ben bu tür bi araba aldım. memnunum
002_b.jpg

hocam benim de 6 aylık ikizlerim var, Allah cümlemize kolaylıklar versin inşallah.
Benim tecrübelerimizle sabit görüşüm; ayrı ayrı almanız yönünde olur. bebek arabalarınızı da bastonlu olanlardan alırsanız bagajda çok az yer kaplıyor. kaldı ki harici birleştirme aparatları satılıyor 80 liraya. ister ayrı ayrı ister bitişik -yanyana- kullanabilirsiniz.
bizim aldığımız puset modeli:
http://www.e-bebek.com/pusetler/kraft/k ... KRA-502129

Buda satılan harici aparatı:
http://www.e-bebek.com/bebek_arabasi_ak ... PLH-P65503

hocam arka arkaya olanlar asansöre sığmıyor söyleyeyim. biz yanyana olanlardan almıştık. çok da rahat ettik. mağazaların apartmanların kapısından ucu ucuna geçiyor ama kullanışlı oluyor.

Geri