hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 8 Şubat 2012 #1 İklim Değişikliği (Kısa Film) Tıkla İzle. Ekli dosyalar iklim.jpg 80.8 KB · Görüntüleme: 947
amip33 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,863 8 Şubat 2012 #2 Ben bu çizgi filmi bu sene Enerji Tasarrufu haftasında İl kutlamasında kullandım. Birkaç ingilizce kelimeyi Türkçe'ye yaptım, çok ilgi gördü.
Ben bu çizgi filmi bu sene Enerji Tasarrufu haftasında İl kutlamasında kullandım. Birkaç ingilizce kelimeyi Türkçe'ye yaptım, çok ilgi gördü.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 8 Şubat 2012 #3 amip33' Alıntı: Ben bu çizgi filmi bu sene Enerji Tasarrufu haftasında İl kutlamasında kullandım. Birkaç ingilizce kelimeyi Türkçe'ye yaptım, çok ilgi gördü. Genişletmek için tıkla ... Anlatılmak isteneni çok güzel anlatmış özellikle çocukların dikkatini çekmesi açısından çok iyi bir animasyon.
amip33' Alıntı: Ben bu çizgi filmi bu sene Enerji Tasarrufu haftasında İl kutlamasında kullandım. Birkaç ingilizce kelimeyi Türkçe'ye yaptım, çok ilgi gördü. Genişletmek için tıkla ... Anlatılmak isteneni çok güzel anlatmış özellikle çocukların dikkatini çekmesi açısından çok iyi bir animasyon.