İKY 47/B maddesine ilişkin??

Kodla Büyü

fatmazehra

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum benim durumumda olan var mıdır ama benim okulda 5 ve 6. sınıflardan toplamda 6 öğrencinin Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersine ilk dönem karneye 1 düştü.
İkinci dönem başındaki toplantıda okul müdürümüz, başarısı düşük öğrencilere yönelik tüm derslerden İKY 47/B maddesine göre yetiştirme planı hazırlamamızı istedi. Bununla ilgili çalışmanız var mı? Dahası karnesine hiç 1 düşen öğrenciniz oldu mu?

1 düşen var. Ancak İKY 47/B maddesine göre yetiştirme planını yeni duyuyorum. :?

mr3555' Alıntı:
1 düşen var. Ancak İKY 47/B maddesine göre yetiştirme planını yeni duyuyorum. :?
Bu plan 4 aylık bir plan olacakmış, o öğrencilere yönelik yetiştirme planı, velisi ile görüşme tutanakları vs de eklenecekmiş... Anladığım kadarıyla amaç öğrenci sene sonunda sınıfta bırakılırsa ve "sen bu öğrenciyi sınıfta bırakmadan evvel ne gibi çalışmalar yaptın?" sorusu sorulursa bu soruya verilecek belgeli cevap için hazırlamamız istendi... Fakat ben böyle bir angarya olacağını bilse idim ders içi performanslarını 100 verir yine 2 düşürürdüm diye de düşünmedim değil. :shock:

evet hocam Türkiye'de çoğu okulun hiç duymadığı ve yapmadığı bişey bu. bizim idare de istiyor.kime sorsam o neymiş diyorlar.

Geri