İlçe eğiticileri görev ve sorumlulukları...

Kodla Büyü

sancaktepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İlçedeki eğitici formatörlerin görev ve sorumlulukları ile yetkilerini içeren bilgiyi nereden temin edebilirim acaba(Güncel halini).Acil lazım.
şimdiden teşekkürler.

Her hangi bir kaynak gösterebilecek yok mu yahu...Bende var ama güncel değil..Bayağı eski.

-Görevlendirilen öğretmenler görevlendirildikleri il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinde, FATİH Projesi’nden sorumlu müdür yardımcısı/şube müdürü sorumluluğunda çalışacaklardır.
-Görevlendirilen öğretmenler sorumlu oldukları birimin mesai saatlerine tabidirler ve yıllık izinleri görev yaptıkları birimlerin çalışma esasları doğrultusunda belirlenir. Mesai saatleri içerisinde verilen FATİH Projesi kapsamındaki kurslarda, kurs onayında belirtilen saatler doğrultusunda çalışacaklardır.
-Görevlendirilen öğretmenlerin eğitim planlamaları kurulum sürecine paralel olarak her ay en az 1 (bir) “FATİH Projesi-Eğitimde Teknoloji Kullanımı” kursu verecek şekilde yapılacaktır. Bu öğretmenler; eğitim dışındaki zamanlarda FATİH Projesi bileşenleri kapsamında verilecek görevleri yürüteceklerdir, proje kapsamındaki eğitimler tamamlanmadan FATİH projesi haricinde farklı eğitimler vermeyeceklerdir.
-Görevlendirilen öğretmenlere, mesai saatleri içerisinde yapılan hizmetiçi eğitim faaliyetleri için ayrıca ek ders ücreti ödenmeyecektir. Bu öğretmenler tarafından verilebilecek proje eğitimi başka bir eğitim görevlisine ek ders ücreti karşılığı verilmeyecektir.
-Görevlendirilen öğretmenlere eğitimlere hazırlık, planlama, yürütme faaliyetleri için il/ilçe millî eğitim müdürlükleri tarafından uygun çalışma ortamı sağlanacaktır.
-Bakanlık Makamından alınan onayla görevlendirilen öğretmenlere Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tanımlanan FATİH Projesi kapsamındaki görevler dışında başka görev verilmez.
-Görevlendirilen öğretmenlerin görevleri süresince yürüttüğü faaliyetlerle ilgili performansları, sorumlu müdür yardımcısı/şube müdürü, hizmetiçi eğitimden sorumlu müdür yardımcısı/şube müdürü, eğitim denetmeni ve bilişim teknolojileri il koordinatöründen oluşan komisyon tarafından değerlendirilir. Yapılan değerlendirme sonunda yeterli performansı gösteremediği anlaşılan öğretmenlerin görevlendirilmemesi gerekçeleriyle birlikte teklif edilir.

Geri