İlçe mem için renkli lazer yazıcı tavsiye.

Kodla Büyü

mcm2276

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ilçe mem için renkli lazer yazıcı almak istiyoruz. Bitmeyen kartuş kullandık ama tam randıman alamadık (yaklaşık 3-4 bin baskıdan sonra). Açıkcası hız da önemli bir unsur. Mürekkep püskürtmeli yavaş kalıyor. Renkli lazer yazıcı önerir misiniz? Kullandığınız varsa hangisini önerirsiniz? Ayrıca tonerler ne kadar verimli, kaç sayfa çıkarır ortalama? Teşekkürler

hiç tavsiye edeceğim yazıcı yok, hepsi çok pahalıya mâl oluyor. Acil durumlar için bir tane püskürtmeli al, hatta o da tarayıcılı olsun. birden fazla baskıları ise kırtasiyeden çıkart.daha ucuza geliyor. makine pahalı ayrı dert, tonerin her bir rengi yaklaşık 150 lira ayrı bir dert.

loveman' Alıntı:
hiç tavsiye edeceğim yazıcı yok, hepsi çok pahalıya mâl oluyor. Acil durumlar için bir tane püskürtmeli al, hatta o da tarayıcılı olsun. birden fazla baskıları ise kırtasiyeden çıkart.daha ucuza geliyor. makine pahalı ayrı dert, tonerin her bir rengi yaklaşık 150 lira ayrı bir dert.
+1

okul için samsung aldık. makine 615 tl (renkli yazıcı, tarayıcı, fax), yedek toner aldık 600 tl :? maliyet açısından hiç de ekonomik değiller. toneri doldursan, çipini kırdırsan yine aynı para. lazım olmadıkça kullanmıyoruz. mazallah toner biter miter...

hocam maddi olarak sıkıntı yoksa lexmark c782 var biz onu kullanıyoruz
dakikada 40 sayfa alıyor dehşet bir makine tonerler biraz pahalı ama uzun gidiyor
5000 karne ve belge bastık hiç sıkıntısız kolayca bitti

whisper4141' Alıntı:
hocam maddi olarak sıkıntı yoksa lexmark c782 var biz onu kullanıyoruz
dakikada 40 sayfa alıyor dehşet bir makine tonerler biraz pahalı ama uzun gidiyor
5000 karne ve belge bastık hiç sıkıntısız kolayca bitti

benim içi önemli olan ne kadar verimli olduğuydu. 5000 belge gayet iyi.

Ben okul için arıyordum,burdan arkadaşlar bitmeyen kartuşu önerdiler.Aldık okula 270 tl ye mal oldu.1500 tane karne ve taktir teşekkür başarı vs birsürü şey bastık bi sıkıntı yok.Toner daha yarıya geldi.Sistemi kuran adam 5000 renkli baskı diyordu gerçekten doğruymuş.

Geri