İlçe MEM ne görevlendirilmek üzereyim yardımm!

Kodla Büyü

Babimid

Aktif Üye
arkadaşlar bu forumda yönetmeliğe çok hakim arkadaşlar mevcut.
Bir ortaokulda iki BT öğretmeniyiz. Diğer arkadaş Formatör, ben ise 25 saat derse giriyorum. Okulumuzun normu bir. Biz iki kişiyiz. Birimiz Norm Fazlasıyız. Hangimizin norm fazlası olduğunun bir önemi yok bizim için.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İle görüştüm bugün, beni ilçede görevlendirmek istiyorlar. 4 yıllık STRATEJİK PLAN yapacakmışım.

Size danışmak istediğim şey şu: İlçe MEM e hangi şekilde görevlendirilirsem bana full ekders verebilirler?

Büyük ihtimal Arge de görevlendirirler hocam..18 saat ek ders ücreti alırsınız..25 saat derse girmekten daha kolay ve zevkli bir iş olur zannımca :) Kolay gelsin

İlçe memlerde Arge görevlendirmesi yok artık. Ayrıca orada görevlendirilseniz bile 15 saat maaş karşılığı dersinize girmek zorundasınız. Kalan zamanlarda ilçede çalışacaksınız.

Hocam müdür: "Sen nasıl istersen öyle yapalım" dedi o yüzden sordum bende. Arge diye bir birim yok ilçemizde. Sadece benimle arge birimi kurulur mu? Bir ekip gerekmez mi?

arge nin isim değiştirmiş hali vardır ama ben sanmıyorum kimsenin derse fln girdiğini,gerçekten varmı öyle birşey

omd' Alıntı:
İlçe memlerde Arge görevlendirmesi yok artık. Ayrıca orada görevlendirilseniz bile 15 saat maaş karşılığı dersinize girmek zorundasınız. Kalan zamanlarda ilçede çalışacaksınız.

Milli Eğitim Müdürlükleri ARGE Birimleri Yönergesi
25/06/2010 tarihli ve B.08.0.SGB.0.65.00.00/4194 sayılı Makam Onayı
madde 5 - 5 : İl Milli Eğitim Müdürlükleri, ARGE birimlerinin iş ve işlemlerinde yardımcı olmak üzere İlçelerde de ARGE birimleri oluşturabilirler.

hocam 15 saat derse girip, bir de stratejik plan için çeşitli eğitimler alıp ve bunları ilçedeki okul ogyelerine vermeyi, ayni zamanda akşam 5e kadar çalışmayı, tabi stratejik planı oluşturmak istiyorsanız siz bilirsiniz. Tam zamanlı görevlendirme şu an yok. Dersten daha çok yorulursunuz. Ha benim için deneyim olur derseniz yine siz bilirsiniz.

Benim için deneyim çokta önemli değil. geri çevirmek istemiyorum bir plan için. Görevli izinli yazdırıp okuldaki ekdersin devam etmesi daha mantıklı olacak gibi.

ne zamana kadar görevli izinliyi yazdıracaksını. Stratejik plan bir haftada yapılan bişey değil ki.

Babimid' Alıntı:
1 ay yeterli olur mu sizce?
malesef hocam. ilin yayınladığı stratejik plan takvimi var. ilçe arge bu takvime uyacak. o da 2014 sonuna kadar diye biliyorum. Zaten ilçedekiler öyle görevli izni kabul etmezler.

Biltek 2007 hocam dümdüz görevlendirirlerse maaş karşılığı olacak bu iş. bunu ekdersli hale getirecek bir çözüm yok mu?

Babimid' Alıntı:
omd' Alıntı:

Milli Eğitim Müdürlükleri ARGE Birimleri Yönergesi
25/06/2010 tarihli ve B.08.0.SGB.0.65.00.00/4194 sayılı Makam Onayı
madde 5 - 5 : İl Milli Eğitim Müdürlükleri, ARGE birimlerinin iş ve işlemlerinde yardımcı olmak üzere İlçelerde de ARGE birimleri oluşturabilirler.
arge birimi yok demedik hocam :) argede görev alma yok dedik. 2012 Temmuz'undan sonra argelerdeki öğretmenler 15 saat okula gönderilmeye başlandı. Sizde öyle olmadı mı?

habibocak' Alıntı:
Son günlerde ARGE'lerde tam zamanlı görevlendirme yapılıyor ve derse gitmelerine gerek diye biliyorum.
Enteresan bizimkiler hala 15 saat yani 3 gün okulda oluyor, kalan zamanlarda ise ilçe memde görevli oluyorlar.

Bu gün atamadaki arkadaşlarla muhabbet ederken söylemişlerdi. Ayrıntısını bende bilemiyorum. Ancak yarın öğrenir ve paylaşırım.

Şu an bizde de 15 saat uygulanıyor. Görevini aksatmamak kaydıyla şeklinde dilekçe isteniyor.

Ayrıca stratejik planlar için öngörülen takvim. 2014 sonunda pkanların tamamlanmış ve onaylanmış olması. Aktif çalışmalar şubat tan sonra başlayacak. Şubata kadar stratejik plan eğitimleri tamamlanacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde ARGE Birimi oluşturulamıyor. İl MEM'lerde oluşturuluyor ve Stratejik Plan Hazırlık Programı yazısının (ekte) 9. sayfasının en altında tam zamanlı görevlendirme ibaresi var.

Ayrıca Kaymakamlıklardaki ARGE Birimlerinde Kaymakamlık Oluru ile görevlendirme yapılabiliyor. Ancak tam zamanlı değil. Yani maaş karşılığı derse girmek gerekiyor.

Ekli dosyalar

Babimid' Alıntı:
arkadaşlar bu forumda yönetmeliğe çok hakim arkadaşlar mevcut.
Bir ortaokulda iki BT öğretmeniyiz. Diğer arkadaş Formatör, ben ise 25 saat derse giriyorum. Okulumuzun normu bir. Biz iki kişiyiz. Birimiz Norm Fazlasıyız. Hangimizin norm fazlası olduğunun bir önemi yok bizim için.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İle görüştüm bugün, beni ilçede görevlendirmek istiyorlar. 4 yıllık STRATEJİK PLAN yapacakmışım.

Size danışmak istediğim şey şu: İlçe MEM e hangi şekilde görevlendirilirsem bana full ekders verebilirler?

Ben bulunduğum ilçede stratejik planlama ekibine görevlendirmeyle dahil olmuştum 3 yıl önce.BTR olup olmamanız bişey değiştirmez.Mesai saatleri içerisinde görev verilirse ek ders alamazsınız (eğer kısa süreli görevlendirmeyse)
Ayrıca stratejik plan bizim yapacağımız bi iş değil oturacaklar ordaki godamanlar kendileri planlayacak siz sadece bilgisayara aktarırsınız ve düzenlersiniz.Tek başınıza yapacağınız bi iş değil.

Bunlarla ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim

Arkadaşlar; bulunduğum ilçede Milli Eğitime Koordinatör öğretmen olarak görevlendirildim. Stratejik Plan, TKY gibi işlere bakacakmışım. İlçe Milli Eğitimde Koordinatör olarak görevlendirilmelerde İl İçi Tayin isterken Hizmet Süresinden sayılmaz diye birşey duydum. Eğer öyleyse; İl içi tayin düşünüyordum ve bu benim için çok kötü olacak!

Lütfen bilen biri net bir bilgi verebilir mi???

xsharpx' Alıntı:
Arkadaşlar; bulunduğum ilçede Milli Eğitime Koordinatör öğretmen olarak görevlendirildim. Stratejik Plan, TKY gibi işlere bakacakmışım. İlçe Milli Eğitimde Koordinatör olarak görevlendirilmelerde İl İçi Tayin isterken Hizmet Süresinden sayılmaz diye birşey duydum. Eğer öyleyse; İl içi tayin düşünüyordum ve bu benim için çok kötü olacak!

Lütfen bilen biri net bir bilgi verebilir mi???
Bu doğru mu cidden ?

İL veya ilçede görevlendirmeler görev süresinden sayılmıyor. Fiili ders görevinde bulunmadığınız için.

Geri