İlçe MEM'e zorla görevlendirme yapmak istiyorlar!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ModeXL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ModeXL

Site Gezgini
Arkadaşlar bugün ilçeden şube müdürü aradı yarından itibaren ilçe memde stratejik plan bölümünde görevlendirmenizi yapıyoruz sizi ilçe mem e bekliyoruz dedi. Ben de böyle bir görevlendirmeyi istemiyorum, bunu dile getirdim. Hocam şu an ihtiyaç var görevlendirme yapmak zorundayız üzgünüm dedi.

1-Böyle bir görevlendirme istemediğim halde yapılabilir mi?

2-BTR başvuruları henüz belli olmadığı için valilik oluru şu an yok.Kaymakamlıktan görevlendirme yapıldığında kabul etmemek mümkün mü?

3-BTR başvurusu belli olup il oluruyla görevlendirme yapılırsa ilçedeki görev düşer mi?

Bu gorevlendirme komisyon görevlendirmesidir hocam bence. Bende gorevlendiriliyorum genelde. 1 haftada filan ilce memin stratejik planini yapiyorsunuz. Stratejik plan diye bir bölüm zaten yok. İllerde arge var onlar ilgileniyor. Fatih ve mebbis yoneticiligi dısinda ilcelerde görevlendirme yok . Sizi stratejik planlama komisyonuna yazmışlardır.

Sayin hocam

Gorevlendirmelerde gönüllülük esastır.istemediğiniz halde kimse sizi zorla calistiramaz normal şartlarda.

Sizin gorevlendirmeniz muhtemelen kaymakam oluru ile resen yapilmaktadir. Vali sizi btr olarak gorevlendirirse ki muhtemelen ilceniz ile sizi yapmamalari hususunda tavsiyede bulunabilir- vali oluru kaymakamlik olurunu bozar

Sube müdürü veya ilce milli eğitim müdürü ile konusursaniz istemediğinizi ve gönülsüz olduğunuzu belirtirseniz anlayis göstereceklerini iyi niyetle düşünmekteyim.

Kolayliklar dilerim

Çok zor hocama amma isteyeceginiz ilcedeki okul mudurunuzun ikili iliskileri güçlü ise .....

1-Stratejik plan onaylarının zamanı geçti. Biz Mart Sonunda bitirdik. Onay ise Ağustos ayında verildi.
2-Stratejik Plan işi komisyon işidir. Siz hariç başkaları da göevlendirilmiş olması lazım.

Arkadaşlar 16 Eylül itibari ile BTR görevlendirmem yapılmış. Fakat ilçeden bilgi işleme görevlendirmemi de yapıp resmi yazıyı göndermişler. İlçe çok kararlı dedi bizim müdür bir şey diyemedim dedi. Ne yapmalıyım, bu görevi istemiyorum, kabul etmezsem başım ağrır mı? Bir yol gösterin lütfen...

Sayin hocam

Btr gorevlendirmeleri valilik onayı ile yapilmaktadir. Ilce mem de sizi buyuk ohtimalle kaymakamlik oluru ile görevlendirmek isteyecektirler ama valilik olurunuz olduğu muddetce sizi gorevlendirmeleri mümkün değil.
Kolayliklar dilerim..

Uğraşmak istiyorsanız "battı balık yan gider" diyorsanız vali kaymakamı döver :) dolaysıyla valinin borusu öter. Dilekçe ile böyle bir görevlendirme istemediğini yazar vali amcanın daha çok istediğini de ekler paketlersin dilekçeyi. Sonrasında gelen sonucq göre bimer ve 147 ellerinizden öper. Sonuçta başarı sizin olur. Haa çatışmayı kazandın savaşı asla der mi ilçe mem bilemem. Yaw bulaşmayın adama gidip 147 vali mali araya sokuyor cingar çıkartıyor da diyebilir sen inatsan ben senden daha inatım da diyebilir. Seçim süze kalmış

Arkadaşlar sakin olun ve vali kaymakamdan üstündür düşüncesini bir kenara bırakın.Veliye de kaymakama da bu görevlendirmeyi milli eğitim imzalatır.Vali kaymakam ne bilsin ya da böyle bir durum yüzünden niye ast üst durumuna düşsün.Onlar imzalar geçer.Ayrıntısı usulsüzlükler onları bağlamaz sorumlusu hazırlayan milli eğitimdir.

Geri