İlçe Zümre Toplantısında dersimizin adı yok...

Kodla Büyü

bill_gates

Üye
Ben düz lisedeyim arkadaşlar...Bugün bizim okulda ilçe zümre toplantısı vardı...ilçedeki tüm zümreler imza sirküsündeki ders adlarının karşısına imzalarını attılar...ben de atayım dedim ama o da ne?...bilişim teknolojileri namına hiçbirşey yok...müdürüme gittim o da misafir var şu an odamda deyip kaç göz yaparak beni uzaklaştırdı...ne diyeceğimi bilemiyorum...zaten herkes kolkola baş başa ben yine yalnız kaldım ilçde benden başka bilgisayarcı da yok...hakkaten pskolojik bi vakayız...bunu yazmamın sebebi bu durumun çok zoruma gitmesiydi yoksa aynı durumda olan binlerce arkadaşım var...çok doluyum çok...daha dakika bir gol bir.zaten haftada 4 saatim var nereye gidiyor bizim bıranş bilinmez...

valla hocam bende koskoca kütahya simavda ortaöğretim de tek kaldım... İlçe zümresinde gittim bir de baktım benden başka kimse yok ilk defa lisede çalışacağım ve böyle birşeyle ilk defa karşılaştım... zaten meslekten de iyice soğumuşum birde yapa yalnız kaldım....

Diyarbakır' da da mesleki dersler diye yazıyordu. Bizim bölüm mü bu anlamadık. Yarın olacak, bakalım.

bizim de yarın ilçe zümresi var. katılacak branş ve isim listesinde tüm branşlar varken bizimki yok. müdüre sordum, "öyleyse sen gitmeyeceksin" dedi.

Allah' tan bizim ilçede zümremizi daha kaldırmadılar :? şuna bak ya şaka gibi ne olduğumuz belli değil.

Konya/Meram da 4.bölgedeyim. Burda da durum aynı. araştırdım bölgede benden başka 10 kişi daha var bizim branştan. ancak kordinatör okulda BT öğretmeni olmadığı için diğer okullara gönderilen yazıda BT dersi zümresiyle ilgili bir şey olmadığından diğer okullardaki arkadaşlarla bir araya gelemiyoruz.
Okul müdürüne durumu sorduğumda "bizim bölgede sen ve eşinden başka BTci yok" dedi. İlçenin özlük bölümünden liste istedim ilçede 53 BTci var. Bölgede 11 BTci var. Müdüre gittim koordinatör okul müdürüne bilgi vermesini ve diğer arkadaşlarla birlikte bölge zümresi yapmak istediğimi söyledim. Tamam hallederiz dedi. bugün diğer branşlar bölge zümrelerini yapıyorlar fakat ben yine yalnızım.

Geri