06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,295 12 Mayıs 2014 #1 sayın hocalarım mebbisde girdiğimde açılıyor okula 4 ekimde başladım normalde 4 gün den kaçıyor ama resimde olduğu gibi seçme hakkım da oluyor Ekli dosyalar 1.jpg 175.4 KB · Görüntüleme: 367
sayın hocalarım mebbisde girdiğimde açılıyor okula 4 ekimde başladım normalde 4 gün den kaçıyor ama resimde olduğu gibi seçme hakkım da oluyor
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,836 12 Mayıs 2014 #2 Re: il içi yapabilirmiyim ? mebde açılıyorda ?*? Onaylama butonuna basınca uyarı verecektir büyük ihtimal...
Re: il içi yapabilirmiyim ? mebde açılıyorda ?*? Onaylama butonuna basınca uyarı verecektir büyük ihtimal...
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,295 12 Mayıs 2014 #3 Re: il içi yapabilirmiyim ? mebde açılıyorda ?*? hocam peki deneme yanılma yapmadan bilemezmiyim il dışı düşünüyorum da ..
Re: il içi yapabilirmiyim ? mebde açılıyorda ?*? hocam peki deneme yanılma yapmadan bilemezmiyim il dışı düşünüyorum da ..