İL İÇİ ÖZUR GRUBU

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
769
A ilinin merkezinde B okulunda görev yapan bir öğretmen yine A ilinin merkezindeki C okulu özürden yazabilir mi
 
her yeri yazabilirsiniz hocam büyükşehir ise; değilse sadece eşinizin bulunduğu ilçeyi isteyebilirsiniz. dediğim eş durumu mazereti için.
 
sadece eşinizin çalıştığı ve farklı ise ikamehgahının olduğu ilçeleri yazabilirsiz. büyükşehirlerde bu şekilde bir fark yok.
 
Benim bildiğim belediyeler farklı ise yazabilirsiniz. Aynı belediye sınırları içindeyse okullarınız o zaman yazılmıyor. En pratik hali böyle idi.
 
Büyükşehir değil arkadaşlar. Aynı ilin 4. Hizmet alanından diğer hizmet alanlarına tayin isteyen gördüm de. Bu başvuruyu onaylayan il MEM neye dayanarak onayladı merak ediyorum
 
Aynı ilde farklı belediyeye bağlı okullar arasında isteyebilirsiniz. Mesela Konya için konuşayım. Karapınarda A köyğndeki bir kişi yine Karapınar'a bağlı B köyünde yada merkezde bulunan eşinin yanına eş özründen tayin isteyebilir. İkisi de aynı belediyede ama bu kez çalıştığı yerleşim yeri değişiyor. Ama mesela yine karapınarda iki eşte merkezde ancak okulları ters biri bir ucunda diğeri bir ucunda. O zaman isteyemiyor.

Aksaray'dayım mesela tokiden merkeze isteyemem ama merkeze bağlı Sağlık kasabasından merkeze isteyebilirim.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst