İL İÇİ TAYİN ÖNEMLİ SORU

Kodla Büyü

emos249

Site Gezgini
arkadaşlar il içi tayin için tercihlerimizi okul müdürü onayladıktan sonra ilçe mem ya da il mem e herhangi bir belge evrak vs götürmek zorundamıyız? bizim müdür onayladıktan sonra ilçeye gitmen gerekiyor dedi :o saçma deil mi

http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosy ... yurusu.pdf

7-Başvurular, elektronik ortamda alınacaktır. Başvurular, sırasıyla eğitim kurumu müdürlüğü,ilçe ve il milli eğitim müdürlüklerince
onaylandıktan sonra geçerlilik kazanacak ve bu birimlerin herhangi biri tarafından onaylanmayan başvurular geçersiz sayılacaktır.

8-Yer değiştirme iş ve işlemleri ile başvuruların onaylanmasından veya reddedilmesinden sırasıyla okul, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerinin
yöneticileri yetkili ve sorumlu olacaktır.

9- İl içinde yer değiştirme başvurusunda bulunan öğretmenlerden görev yaptığı il/ilçe dışında bulunanlar, her türlü iletişim aracıyla kadrosunun
bulunduğu okul müdürlüğünü bilgilendirmek suretiyle başvurularının onaylanmasını isteyecek; okul yöneticileri de süresi içinde başvuruları
onaylayacaklardır. Başvurusu onaylanan öğretmenlere, Elektronik Başvuru Formlarının çıktısı göreve başladıklarında okul müdürlüklerince
imzalattırılacaktır

sizin müdür gereksizin teki demekki hocam oturdugu yerden klavuzu okusa işinin ehli olsa bunu demez hiç bir tayin döneminde artık oraya git buraya git kağıt götür yok eş durumunda bile belgeleri taratıp yolluyosun. bi yere gitmene gerek yok hocam....sadece silsile yolu ile onaylanacak senin müdür senin tercihlerden 2 çıktı alıp üst yazı ile bir üst kuruma yollucak o kadar

Arkadaşlar saat 15:30 oldu okul müdürü onayladı fakat ilçe ve il milli eğitim kısımlarında onay bekliyor yazıyor hala.NE zaman onaylıyorlar acaba bilgisi olan var mı?

arkadaşlar urfa da görev yapıyorum salı günü yaptım tercıhlerı okul verdi onayı ama ilçede ilde vermemiş. onay bekleniyor yazıyo. ne yapmam lazım

ilçe onayını aldık fakat il milli eğitimden onay alamadık.İnşallah bi prüz çıkarmazlar.

Geri