Buzkırıcı' Alıntı:Veya sorun şöyle de çözülebilir :mrgreen: tayin isteyen öğretmen meb hesabına 10 bin tl yatırsın.Birçok altyapı çözülür.Gülmeyin 16 seneden sonra memleketimde satın aldığım evdeyim ev ile okulun arası belediye otobüsü ile sadece 9dk.
Buna kavuşuncaya kadar giden para 40bin tl
hocam x şehrindeki b okulu boş ise ha b şehrinden biri gelmiş ha c şehrinden biri gelmiş sonuçta devlet yolluk her türlü verecek.iliçindede zaten istediği yere giden biri zıt pıt yer değiştirmez ev taşıyacak kolay değil.bu açıdan size katılmıyorum ama becayiş konusunda tam destek veriyorumyakuphan' Alıntı:Sayın hocam, 1 yıl yaparsan öğretmenler ne yazık ki zırt pırt yer değiştirir, okullarda süreklilik olmaz diye düşünülüyordur. Ayrıca bunlara verilecek yolluklar da hesaba katılıyordur.
Bu işin çözümü becayiş'i aktifleştirip, becayiş yapanlara yolluk vermeyerek çözülür. Her yıl Mayıs ayında becayiş için başvuru alırsın, Haziranda da sonlandırırsın. Eğer gerçekten gitmek isteyenler varsa taşınma vs. masraflarını kendileri yapacakları için zevkine gitmek isteyenlere de engel olunmuş olur. Bence en uygun çözüm bu olacaktır. MEBBİS üzerinden becayiş sistemi oluşturulup, başvuru alınabilir.
eğitimi de düşünmek lazım hocam. ayrıca istediği okul?delphe01' Alıntı:hocam x şehrindeki b okulu boş ise ha b şehrinden biri gelmiş ha c şehrinden biri gelmiş sonuçta devlet yolluk her türlü verecek.iliçindede zaten istediği yere giden biri zıt pıt yer değiştirmez ev taşıyacak kolay değil.bu açıdan size katılmıyorum ama becayiş konusunda tam destek veriyorumyakuphan' Alıntı:Sayın hocam, 1 yıl yaparsan öğretmenler ne yazık ki zırt pırt yer değiştirir, okullarda süreklilik olmaz diye düşünülüyordur. Ayrıca bunlara verilecek yolluklar da hesaba katılıyordur.
Bu işin çözümü becayiş'i aktifleştirip, becayiş yapanlara yolluk vermeyerek çözülür. Her yıl Mayıs ayında becayiş için başvuru alırsın, Haziranda da sonlandırırsın. Eğer gerçekten gitmek isteyenler varsa taşınma vs. masraflarını kendileri yapacakları için zevkine gitmek isteyenlere de engel olunmuş olur. Bence en uygun çözüm bu olacaktır. MEBBİS üzerinden becayiş sistemi oluşturulup, başvuru alınabilir.
Bizim branşta zaten her yıl sayılır hocam. Hatta bir kaç ayda bir yaptıkları dönemler bile hatırlıyorum. :lol: :lol:yakuphan' Alıntı:Sayın hocam, 1 yıl yaparsan öğretmenler ne yazık ki zırt pırt yer değiştirir, okullarda süreklilik olmaz diye düşünülüyordur. Ayrıca bunlara verilecek yolluklar da hesaba katılıyordur.
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Akim'e yazdığım yazı neticesinde 2 yıl olabilir, çalışma başlatıldı! diye bir cevap aldım.
Bende kısa dönem askerlik mağduruyum. Görevden sayarlarsa bu sene tayinciyim. Ama bizde şans yok.
He bir şans var esasen: O DA SEÇİM!
Malum Cumhurbaşkanlığı seçimi. Ben af bekliyorum ya da 2 yıla düşmesini bekliyorum... :++:
Hayırlısı...