bilisim' Alıntı:hocam müdür reddeder, onaylamaz sonra siz tekrar başvuru yaparsınız...
faruk8542' Alıntı:-Başvuru süresi içinde öğretmenler, görevli olduğu eğitim kurumu ya da kadrosunun
bulunduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüğüne dilekçe vermek suretiyle yer değiştirme
başvurusunu elektronik ortamda iptal ettirebilir. Bu şekilde başvurusunu iptal
ettirenlere, aynı başvuru döneminde yeniden başvuru hakkı verilmez.
öyle bi hata yapma hocam..
faruk8542' Alıntı:evet ilçe ye telefon açınca bu maddeyi söylediler.
faruk8542' Alıntı:ben imamhatip yazacağıma normal ortaokul kısmını yazmışım. sonlara doğru bi tercihte onu değiştirebilirmiyim diye sordum. müdürde ilçeyi arayıp sordu. böyle demişler ya değilse komple iptal durumu yok bende.
faruk8542' Alıntı:konya.. iptal ettirirsen bu senelik yanar tabi seneye tekrar yapabilirsin. bu dönemlik diyor sonuçta.
kelebeketkisi' Alıntı:Hemen okul idaresine tayin istegimin iptali .... şeklinde dilekçe veriyorsunuz, idare ilceyle irtibata geçiyor, ilçe de iptal ediyor. Ben daha önce iki kere bu şekilde iptal ettirdim tayin isteğimi.
berserk' Alıntı:Hocam sadece okul onaylamışsa sıkıntı olmaz. İlçe görevlisinden iptal etmesini şimdi isteyin. Başvurular bugün 24 te bitiyor. Acele edin ve şimdi iptal ettirin.
berserk' Alıntı:Bu işi dilekçesiz yaptık bugün sadece okul onayladığı için.
berserk' Alıntı:Okul idarecinizi arayıp ondan iptal etmesi için aramasını söyleyin. ilçe küçükse sorun olmadan hemen hallederler.
Hocam iki sene önceydi bu anlattığım iptal işi.zodiac' Alıntı:kelebeketkisi' Alıntı:Hemen okul idaresine tayin istegimin iptali .... şeklinde dilekçe veriyorsunuz, idare ilceyle irtibata geçiyor, ilçe de iptal ediyor. Ben daha önce iki kere bu şekilde iptal ettirdim tayin isteğimi.
hocam sizinde maşallahınız var valla, tam aradığım kişi sizmişsiniz yani ilçe ile bir işim yok okuldan mı halledeceğim, yarın hafta sonu ama kime nasıl ulaşabilirim siz neden iptal ettirdiniz hocam yanlış tercihten dolayı mı?
kelebeketkisi' Alıntı:Hocam iki sene önceydi bu anlattığım iptal işi.
Şöyle ki : Ben evden akşam il içi basvurumu yaptım ama yazicim olmadığı için ciktisini alamamistim, yarın okula gidince de ciktisini alamadım çünkü bizim işgüzar memur okul onayını vermiş, müdür memuru uyardı " öğretmen ciktisini almadan niye okul onayını verdin" diye... Neyse bana " hocam siz tayin isteginizin iptalini istediğiniz dilekcenizi verin, biz ilçeye faxlayip iptal ettirelim sonra tekrar istekte bulunursunuz böylece çıktı alabiliriz" dedi. Öyle de yaptık sonra bizim hiç hesapta olmayan taşınma işi çıkınca ikinci kez bir dilekçe daha verdim tayin isteğinin iptali diye. Ama şunu da ekleyeyim dilekcelerin ardından memur ilçedeki ilgili birimi arayıp bizzat görüştü, durumu anlattı.
dyzc' Alıntı:hocam sisteme bak ilçe onaylamamış ise ilçeye git, onaylamış ise il memden iptal ettir.
faruk8542' Alıntı:-Başvuru süresi içinde öğretmenler, görevli olduğu eğitim kurumu ya da kadrosunun
bulunduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüğüne dilekçe vermek suretiyle yer değiştirme
başvurusunu elektronik ortamda iptal ettirebilir. Bu şekilde başvurusunu iptal
ettirenlere, aynı başvuru döneminde yeniden başvuru hakkı verilmez.