İl İçi Sıralar 2. kez işleyecek mi?

Kodla Büyü
Bende mağdurlarındanım bu sene MEB saçmalamış... Bu sene zaten hangi atamayı düzgün ve zamanında yapmış ki...

Hocam kesin bişey söylemek için müsteşar olmamız lazım :) Ama il içinden sonra diğer atamalar yapıldı. Şimdi sıra ilk atamalarda. %90 işletilmeyecek desek daha doğru olur sanırım.

yasemin_d' Alıntı:
Hayırlısı olsun ne diyelim ben hiç umut etmeden canımı sıkmadan pazartesi kurumuma doğru gideyim :D

Hocam yıllardır memleketi istiyorum. Gidemiyordum. Bu sene de il dışı istemicem dedim nasıl olsa gidemiyorum :) İstesem gidecekmişim. Herkes benim gibi düşündü herhalde :) Evet hocam tatil bitti pazartesi yeni maratona çıkıyoruz :)

Dün milli eğitim müdürlüğünde okul müdürlerini gördüm, onlar işletilir diyorlar. Benim üzüntüm şimdi o boş kadroyu ilk atamaya açarlarsa...

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşlar... Fazla umut etmeden sıranın bize gelmesini beklemek en doğrusu :) Kimse olduğu yerde kalıcı değildir :D Emekliliğe kadar yolu var :)

yasemin_d' Alıntı:
Dün milli eğitim müdürlüğünde okul müdürlerini gördüm, onlar işletilir diyorlar. Benim üzüntüm şimdi o boş kadroyu ilk atamaya açarlarsa...

Hocam okul müdürlerini boşverin siz, bende idareciyim :) Herkes umut ettiğini söylüyor. Kaldı ki MEB umutlarla değil, saçmalıklarla yürüyor :)

Biz umutlanıyoruz, onlar kafalarına göre takılıyor. Bir açıklama yapsa olacak yada olmayacak. o bile yeterli şu an.

yasemin_d' Alıntı:
Biz umutlanıyoruz, onlar kafalarına göre takılıyor. Bir açıklama yapsa olacak yada olmayacak. o bile yeterli şu an.

Hocam olmayacak :) Biraz şok iddia oldu ama kusura bakmayın yani görünen köy klavuz istemez :)

Teşekkür ederimm. Bu durumu sadece ben değil gideceğim okulun müdürü, hizmetlisi de çok üzülecek. sağolsun hizmetli sanırım benden çok üzülecek:)

Geri