İl İçi Tayinler İçin Son Günler

Kodla Büyü

Buzkırıcı

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Mudur diyorki bizim okul donusmedi.ayni bina altinda ortok ve ilkokul oldu.mebbiste ilkogretimden ilkokula aktarildim.beyan durumuna gore calis.ku.donust bir egt kurumudur oluyor.

bız kendı sıstemımızı onayladatıktan sonra yapmamız gereken baska bır ıslem varmı acaba? cıktı alıp onaylatmak gıbı felan :wink:

alley_upp' Alıntı:
bız kendı sıstemımızı onayladatıktan sonra yapmamız gereken baska bır ıslem varmı acaba? cıktı alıp onaylatmak gıbı felan :wink:
Okula gidiyorsunuz ve çıktısını imzalıyosunuz onlar da ilçeye gönderiyorlar. Okula gidemicekseniz tercihlerinizi kaydedip dilekçenizi okula gönderiyorsunuz.

Hocam ben başvurumu telefonla ilettim. onayladıktan sonraki süreç okula ait artık. 1 ağustosta çıkarsa iyi bir bayram olacak benim için.

mahonyhacettepe' Alıntı:
alley_upp' Alıntı:
Okula gidiyorsunuz ve çıktısını imzalıyosunuz onlar da ilçeye gönderiyorlar. Okula gidemicekseniz tercihlerinizi kaydedip dilekçenizi okula gönderiyorsunuz.
ne dıleceksını ne zaman okula verecez hocam ?

alley_upp' Alıntı:
mahonyhacettepe' Alıntı:
alley_upp' Alıntı:
ne dıleceksını ne zaman okula verecez hocam ?
OKULA GİTME İMKANINIZ VARSA; okula gidip çıktılarını imzalıyorsunuz başka da bişey yapmıyorsunuz. Şayet: OKULA GİDEMEYECEKSENİZ; Mebbiste tercihlerinizi kaydettikten sonra, okulunuzu arıyorsunuz. okulunuzun e-postasına dilekçenizi içeren word belgesini gönderiyorsunuz. Dilekçe içeriğinize mebbiste yaptığınız başvurunun onaylanmasını istediğinizi belirtiyorsunuz. Başka da bişey yapmıyorsunuz.

Bildiğim kadarıyla dilekçeye falan gerek yok. Telefonla bildirmek yeterli. Okula döndüğünüzde idarenin aldığı çıktıları imzalarsınız... E postayla gönderilen dilekçenin geçerliliği yoktur.

Geri