İl Dışı İsteyeceğim İçin İl İçi İsteyemiyorum. Ya Çıkmazsa

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
İl dışı kılavuzda yer alan il içinde yer değiştirenler il dışı yer değiştirme isteyemez maddesi çok canımı sıkıyor. Şu an ki okulumu pek sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum. Önceliğim il dışı fakat il içi de olsa olur. Bu madde nedeniyle geçen sene il içi istemedim il dışında ise hiç okula açılmadı paşa paşa okulumda kaldım. Böyle okul açılmayacağını bilsem en azından il içinde yer değiştirmek isterdim. Şimdi de aynı durumdayım ya yine il dışında çok az okul açılırsa diye düşünüyorum. Karar veremiyorum.

bence il içi isteyin elinizde bulunsun garanti il dışıda seneye isteyin.il dışı çıkmasa eski okuluna devam edecen.

Bu sene il dışı için büyük değişiklik olacak sanıyorum. Derslerimizin zorunlu olmasıyla norm ihtiyacı epey artmış vaziyette.

İl dışı için puanı iyi değerlendirmek gerekiyor.

bence de hocam öncelik il dışı olmalı
hepimiz aynı durumdayız maalesef
zira bizleri zaten çaktılar okullarımıza , eşlerimiz de zor durumda kaldı, benimki gibi mesala :
eşim önce il içi istese ve çıksa, bende il dışı istesem ve çıksa, işte bu noktada eşim eş özrü isteyip gelebilir mi diye sordum,defalarca da okudum kılavuzu ama sonuç şu kılavuz açıklayıcı değil , mem'den öğretmenlere kadar da herkes farklı cevap verdi, ya nasip ya kısmet diyeceğiz bu gidişle...

selen-tec' Alıntı:
bence de hocam öncelik il dışı olmalı
hepimiz aynı durumdayız maalesef
zira bizleri zaten çaktılar okullarımıza , eşlerimiz de zor durumda kaldı, benimki gibi mesala :
eşim önce il içi istese ve çıksa, bende il dışı istesem ve çıksa, işte bu noktada eşim eş özrü isteyip gelebilir mi diye sordum,defalarca da okudum kılavuzu ama sonuç şu kılavuz açıklayıcı değil , mem'den öğretmenlere kadar da herkes farklı cevap verdi, ya nasip ya kısmet diyeceğiz bu gidişle...

İl dışına atandınız , eşiniz ise il içinde yer değişikliği yaparsa , özür grubundan yanınıza gelmesi 1 sene sonra gerçekleşecektir.

Geri