İl Dışı Açıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan inikat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bu sene bana yazdığım yerler gelmedi seneye bakalım
hayırlı olsun herkese, hayat devam ediyor...

bana geldi ama eşime gelmedi biz de ağustos eş durumunu bekleyeceğiz. Eş durumu tayinini biraz daha erken yapsalar da ev taşıma düzen kurma okulun açıldığı haftaya denk gelmese keşke. Ağustosun sonunda belli oluyor sonra ev bulmak taşınmak derdi var. Hadi hayırlısı

Es durumunda ayni ili yazacak durumdayken yazmasa ve diger es atansa ilk ozur grubuna muracaat edebilir mi atananlara sormus olalim

Ben istedim eşim özür grubundan isteyecek.Sendikalara ve atama bölümüne sordum.İki eşinde isteme şartı bu dönemde yok dediler.Geçen senelerde iki eşinde istemesi zorunluydu.

Ben de eşimde istedik tayin. Farklı illere çıktı ikimizinde. Kılavuzdaki madde yer alıyordu zaten bu durumla ilgili. Eşimin tayinini iptal edip eş durumunu deneyeceğiz. İptal süreci nasıl ilerliyor daha önce benzer durumu olan var mı? Kararnameler geldiğinde birer kopyasını ekleyip kılavuzu da ilgi ekleyerek bir dilekçe yazsam yeterli olur mu?

Bir de eş durumu isteyeceğimiz ilden il dışına tayinle hangi okullardan kaç kişinin gittiğini öğrenme şansımız var mı? Boşalan kontenjanları şimdiden görmek için.

kontenjan.meb.gov.tr adresinden baktığımda okulumuza kimse atanmamış görünüyor gerçekten kimse atanmamış mı yoksa daha sonra sistemde gözükür mü

ofkar' Alıntı:
kontenjan.meb.gov.tr adresinden baktığımda okulumuza kimse atanmamış görünüyor gerçekten kimse atanmamış mı yoksa daha sonra sistemde gözükür mü
Atanan okullarin listesi ve puani ne zaman yayinlanir.

Geri