İl dışı atama isteyemiyorum!

Kodla Büyü

myıldırım

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba,

Norm fazlası olarak il içi tayin istemiştim ve çıktı. Yeni okuluma kararnameler çıkmadığı için henüz başlayamadım. Ancak il dışı da istemeyi düşünüyordum ve norm fazlası olarak tayin istediğim için il dışı hakkımın saklı kalacağını düşünmüştüm. Az önce girip baktığımda il içi yer değiştirdiğim için il dışı tayin isteyemeyeceğim uyarısı aldım. Acaba ben mi yanlış biliyordum. Norm fazlası olarak bile olsa yer değiştirdiğim için il dışı isteyemez miyim?

Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

il içi kılavuzunda yazıyordu hocam il içinde atması gerçekleştirilenin il dışı hakkı verilmedi normal veya norm fazlası farkı yok. il içi olduysa il dışı hakkınız yok

hocam il içi kılavuzda yazıyordu o maddeyi biliyorum ama norm fazlası olduğumuzda ayrıcalığımız olacağını düşünüyordum. norm fazlalarıyla ilgili herhangi bir madde yoktu çünkü. ben de buna dayanarak ve atama bölümündeki arkadaşların etkilemez demesinden yola çıkarak istemiştim. böyle olacağını bilsem istemezdim.
ama bu kesin mi acaba? diyorum ki yeni görev yerime başlamadım ondan olabilir mi? ya da milli eğitimde benim bilgilerim güncellenirse veya benimle ilgili bir şey yapılırsa değişir mi bu durum? bilmiyorum düzgün ifade edebildim mi. kusura bakmayın.

norm fazlası da olsanız resen atanmadınız
kendiniz istediğiniz için isteyemiyor olabilirsiniz.

seneye istersiniz

yapmayın ya bendeki şansa bakın. aslında resen ilçeye gönderildim. ama kararnamem sonra iptal edildi(ttkb nin ders çizelgesinden ve normların onaylanmasından sonra). bende tekrar aynı duruma düşmemek için istemiştim.

hocam sistemde atama yapıldıysa bir daha ki atama dönemine kadar sistem izin vermiyor. seneye ilde 3 yıl süreniz dolarsa il dışı isteye bilirsiniz. Tek sorun seneye bu kadar kontenjan olur mu bu sene inanılmaz denecek kadar fazla bir çok kişi için şans yılı.

carni' Alıntı:
hocam sistemde atama yapıldıysa bir daha ki atama dönemine kadar sistem izin vermiyor. seneye ilde 3 yıl süreniz dolarsa il dışı isteye bilirsiniz. Tek sorun seneye bu kadar kontenjan olur mu bu sene inanılmaz denecek kadar fazla bir çok kişi için şans yılı.
:+1:

Sistemin açılması tercih yapabileceğimiz anlamına mı geliyor? Bana da sistem açılıyor ama tercih hakkımın olmaması gerekiyor normalde :|

Geri