ferdierdem55' Alıntı:Bu il dışı atamada sen tercih yapmazsan atamazlar. Ama daha sonra bi rotasyon durumu olur mu bilmem.
selocan_67' Alıntı:arkadaşlar benim 3 eylül 2013 itabari ile 3 yılım doğuyor. doğu görevim var. benim bu atamada tercih yapmazsam otomatik atanırmıyım. 24 ağustosta düğünüm vardı. nikah ta o gün. Nişanlım muaf nasıl bir yol izlemem lazım hemen şimdi nikah kıysam olurmu
ferdierdem55' Alıntı:Bu il dışı atamada sen tercih yapmazsan atamazlar. Ama daha sonra bi rotasyon durumu olur mu bilmem.
O zaman hemen bi yıldırım nikahı yap hocam Yoksa eş durumuna kalabilirsin. O da 24 Ağustostan önce biter ama.mutlak_adeger' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Bu il dışı atamada sen tercih yapmazsan atamazlar. Ama daha sonra bi rotasyon durumu olur mu bilmem.
Kılavuzu okuyun hocam zorunlu görevi olanlar tercih yapmazsa resen atanacaktır yazıyor.
selocan_67' Alıntı:arkadaşlar benim 3 eylül 2013 itabari ile 3 yılım doğuyor. doğu görevim var. benim bu atamada tercih yapmazsam otomatik atanırmıyım. 24 ağustosta düğünüm vardı. nikah ta o gün. Nişanlım muaf nasıl bir yol izlemem lazım hemen şimdi nikah kıysam olurmu
Hocam nikah kıyarsanız muaf olursunuz. Nikah yapmazsanız tercih yapmasanız da resen atanırsınız. Kılavuzda yazıyor. 5.a maddesi
http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosy ... .2013_.pdf
selocan_67' Alıntı:arkadaşlar ili aradım muaf değil erteleme olur dediler bu nasıl oluyor her sene belge vermem lazımmış kabul olur dedi ama