İl dışı atma

Kodla Büyü

Ares_67

Site Gezgini
arkadaşlar benim 3 eylül 2013 itabari ile 3 yılım doğuyor. doğu görevim var. benim bu atamada tercih yapmazsam otomatik atanırmıyım. 24 ağustosta düğünüm vardı. nikah ta o gün. Nişanlım muaf nasıl bir yol izlemem lazım hemen şimdi nikah kıysam olurmu

Bu il dışı atamada sen tercih yapmazsan atamazlar. Ama daha sonra bi rotasyon durumu olur mu bilmem.

ferdierdem55' Alıntı:
Bu il dışı atamada sen tercih yapmazsan atamazlar. Ama daha sonra bi rotasyon durumu olur mu bilmem.

Kılavuzu okuyun hocam zorunlu görevi olanlar tercih yapmazsa resen atanacaktır yazıyor.

selocan_67' Alıntı:
arkadaşlar benim 3 eylül 2013 itabari ile 3 yılım doğuyor. doğu görevim var. benim bu atamada tercih yapmazsam otomatik atanırmıyım. 24 ağustosta düğünüm vardı. nikah ta o gün. Nişanlım muaf nasıl bir yol izlemem lazım hemen şimdi nikah kıysam olurmu

Hocam nikah kıyarsanız muaf olursunuz. Nikah yapmazsanız tercih yapmasanız da resen atanırsınız. Kılavuzda yazıyor. 5.a maddesi

http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosy ... .2013_.pdf

ferdierdem55' Alıntı:

Hocam yanlış yönlendirme yapmayalım. Atama kılavuzu 5.a maddesi incelendiğinde buradaki tarih 15 eylül itibari ile 3 yılını dolduranlar diyor. Arkadaşın 3 eylül de dolduğuna göre resen atama yaparlar. Kılavuzu incelemeden bilgilendirme yapmayalım, insanların hayatını ilgilendiren durumlar bunlar...

mutlak_adeger' Alıntı:
ferdierdem55' Alıntı:

Kılavuzu okuyun hocam zorunlu görevi olanlar tercih yapmazsa resen atanacaktır yazıyor.

selocan_67' Alıntı:

Hocam nikah kıyarsanız muaf olursunuz. Nikah yapmazsanız tercih yapmasanız da resen atanırsınız. Kılavuzda yazıyor. 5.a maddesi

http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosy ... .2013_.pdf
O zaman hemen bi yıldırım nikahı yap hocam :) Yoksa eş durumuna kalabilirsin. O da 24 Ağustostan önce biter ama.

hocam nikah işlemlerini hızlandırırsanız eş durumu dolayısı ile tayininiz doğu göreviniz ertelenir. fakat nikah kıyılmazsa resen atamanız olur.

arkadaşlar ili aradım muaf değil erteleme olur dediler bu nasıl oluyor her sene belge vermem lazımmış kabul olur dedi ama

selocan_67' Alıntı:
arkadaşlar ili aradım muaf değil erteleme olur dediler bu nasıl oluyor her sene belge vermem lazımmış kabul olur dedi ama

siz onlara bakmayın hocam
kıyın nikahı işi garantiye alın

belge işide boşanırsanız tekrar zorunlu hizmet görevi çıkıyor diye biliyorum.

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/27573_0.html

Kılavuzun 5c maddesinde atama yönetmeliğinin 33. maddesine göre muafiyet olur diyor. Madde 33: Zorunlu çalışma yükümlülüğünün ertelenmesi. yukarıda linkini verdim.

Muafiyet sadece sağlık ve eş durumundan oluyor. Ayrıntılar için ilgili maddeyi inceleyebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun...

arkadaşlar pazar nikah kıyacam pazartesi ilçeye belgeleri vereceğim sizce bir pürüz çıkar mı. Başka bişey yapmam gerekiyor mu acil cevap verirsiniz

Arkadaşlar yarın nikah kıyacam pazrtesi ilçeye belgeleri vereceğim nişanlım muaf ve biz aynı okulda çalışıyoruz Sizce bir pürüz çıkartırlarmı son dakika. Doğu görevim ertelenirmi

Geri