20.Bilim ve sanat merkezlerinde halen görev yapan öğretmenler ile geçmişte bilim ve sanat merkezlerinde görev yapmış olanlar, bilim ve sanat merkezleri ile diğer eğitim kurumlarını tercih edebilecektir.
Hocam o cümleden ben de Bilim ve Sanat Merkezlerinde daha önceden görev yapanların kısıtlama olmadan diğer okulları da tercih edebilecekleri gibi bir anlam çıkardım. Eğer biz tercih yapamayacaksak normalde tercihlerde görünmemesi lazımdı diye düşünüyorum.egitimci.' Alıntı:il dışı istemeyeceğim ancak duyuruyu incelemiştim ve onunla ilgili bir madde vardı orada...
20.Bilim ve sanat merkezlerinde halen görev yapan öğretmenler ile geçmişte bilim ve sanat merkezlerinde görev yapmış olanlar, bilim ve sanat merkezleri ile diğer eğitim kurumlarını tercih edebilecektir.
nosTRa' Alıntı:Sadece bilim sanat merkezi öğretmenleri veya daha önce orda çalışmış olanlar isteyebilir
hugo4545' Alıntı:nosTRa' Alıntı:Sadece bilim sanat merkezi öğretmenleri veya daha önce orda çalışmış olanlar isteyebilir
Sadece bilim sanat merkezlerinde fiilen öğretmenlik yapıyor olanlar isteyebiliyor. Önceden orada çalışıp ayrılmışlar da isteyemiyor. BİLSEM'lerde norm sıkıntıları var şu an.