İl dışı Bilim Sanat Merkezi

Kodla Büyü

Demise

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İzmir'de sonrada 2 tane bilim sanat merkezi eklenmiş..
Bu kurumları herkes seçebiliyor mu? Olayı nedir bu kurumların? Hiçbir bilgim yok.

Sadece bilim sanat merkezi öğretmenleri veya daha önce orda çalışmış olanlar isteyebilir

il dışı istemeyeceğim ancak duyuruyu incelemiştim ve onunla ilgili bir madde vardı orada...

20.Bilim ve sanat merkezlerinde halen görev yapan öğretmenler ile geçmişte bilim ve sanat merkezlerinde görev yapmış olanlar, bilim ve sanat merkezleri ile diğer eğitim kurumlarını tercih edebilecektir.

egitimci.' Alıntı:
il dışı istemeyeceğim ancak duyuruyu incelemiştim ve onunla ilgili bir madde vardı orada...

20.Bilim ve sanat merkezlerinde halen görev yapan öğretmenler ile geçmişte bilim ve sanat merkezlerinde görev yapmış olanlar, bilim ve sanat merkezleri ile diğer eğitim kurumlarını tercih edebilecektir.
Hocam o cümleden ben de Bilim ve Sanat Merkezlerinde daha önceden görev yapanların kısıtlama olmadan diğer okulları da tercih edebilecekleri gibi bir anlam çıkardım. Eğer biz tercih yapamayacaksak normalde tercihlerde görünmemesi lazımdı diye düşünüyorum.

bilim sanat merkezleri ve uluslara arası okullar her ne kadar sisitemde görünsede o okulları isteyemezsiniz o okulları belirli sınav mülakattan sonra elde edilmiş hakları kazananlar o okulları tercih edebilir.

nosTRa' Alıntı:
Sadece bilim sanat merkezi öğretmenleri veya daha önce orda çalışmış olanlar isteyebilir

Sadece bilim sanat merkezlerinde fiilen öğretmenlik yapıyor olanlar isteyebiliyor. Önceden orada çalışıp ayrılmışlar da isteyemiyor. BİLSEM'lerde norm sıkıntıları var şu an.

Arkadaşlar tercihlerimde Bilim ve sanat merkezi görünüyor. Tercih yaparsam gelirsen ne olur bilgisi olan varmı. 2013 taslağında bilim ve sana merkezine atamalarıyla ilgili bi madde bulamadım ben..

hugo4545' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:

Sadece bilim sanat merkezlerinde fiilen öğretmenlik yapıyor olanlar isteyebiliyor. Önceden orada çalışıp ayrılmışlar da isteyemiyor. BİLSEM'lerde norm sıkıntıları var şu an.

Sayın hocam ister mı istemez mı sadece kılavuzda yazana baktım

20. Bilim ve sanat merkezlerinde halen görev yapan öğretmenler ile geçmişte bilim ve sanat merkezlerinde görev yapmış olanlar, bilim ve sanat merkezleri ile diğer eğitim kurumlarını tercih edebilecektir.

Geri