bilişimci_ts
Aktif Üye
İl dışı ile il içi atamaları aynı zamanda mı yapılıyor?
ahmetarif21' Alıntı:12-16 Mayıs İl İçi
16-20 Haziran İller arası
Hocam tarihler resmi tarihlerdirDaMieN' Alıntı:Hayir henuz klavuz yayinlanmadi. Hatta tarihler de resmi degil. Dolayisiyla henuz resmi bir duyuru bile yok ortalikta..,
hocam resmi dediğiniz tarihler 2 mayıs 30 haziran olanmı başka bir tarihmi acaba?ahmetarif21' Alıntı:Hocam tarihler resmi tarihlerdirDaMieN' Alıntı:Hayir henuz klavuz yayinlanmadi. Hatta tarihler de resmi degil. Dolayisiyla henuz resmi bir duyuru bile yok ortalikta..,
kaynak yok resmi yazı yok bence site reklamı için hazırlanmış bir yazı hocam il içi özür grubu tarihi yok becayiş çıkmış aniden ben pek inanmadım doğrusuKilit' Alıntı:http://www.kamudanhaber.com/meb/2014-yili-ogretmen-atama-ve-yer-degistirme-takvimi-h254254.html
böyle bir haber var ama resmiyet yok yahu
ahmetarif21' Alıntı:Hocam tarihler resmi tarihlerdirDaMieN' Alıntı:Hayir henuz klavuz yayinlanmadi. Hatta tarihler de resmi degil. Dolayisiyla henuz resmi bir duyuru bile yok ortalikta..,
O yazi ogretmen disindaki meb personeli icin hocamorlin' Alıntı:il içi ikgm sitesinde açıklanmış. 31 mayıs baz alınıyor ne kadar saçma.böylece il içi süresi otomatik olarak 4 yıla çıkıyor. il dışı ile geldiğim için 1 ay ile il içini kaçırıyorum
Onu da ayırmamışlardır herhalde il içi il dışı diye.Arkadaşlar özür durumunda tek tarih var. Bu tarih il içi ve il dışı özür grubu için beraber yapılacağını mı gösteriyor...