g.cetin.66' Alıntı:Evet hocam halloluyor ama cevap kisi almayin sonrada atama sube ile gorusun bir ay icinde nde cozume ulasiyor biliyorum
hangi özürler acaba?mcm2276' Alıntı:Biraz yönetmeliği okudum, " İl içi ya da iller arası isteğe ya da zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme kapsamında görev yerleri değiştirilen öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri iptal edilmez. Ancak yer değiştirmeleri gerçekleştirildikten sonra bu Yönetmelikte belirtilen özür durumlarından birinin oluşması ve istemeleri hâlinde eski görev yerlerinden ayrılmamış olmaları kaydıyla yer değiştirme suretiyle atamaları iptal edilir."
Burada belirli bir özür durumu istiyor, ama hangi özürler olduğunu bulamadım.
daimon45' Alıntı:Mazeret olarak güçlü bir neden olmalı (ailevi bir sebep mesela tayin nedeniyle karı koca arasının açılması).
duyu80' Alıntı:daimon45' Alıntı:Mazeret olarak güçlü bir neden olmalı (ailevi bir sebep mesela tayin nedeniyle karı koca arasının açılması).
Tayin yüzünden aramızın açıldığını nasıl ispat edebiliriz peki...Pazartesi hanımı şube müdürünün önünde tokatlamayı düşünüyorum ama inşallah kabul edilir.Hayırlısı bakalım.
duyu80' Alıntı:daimon45' Alıntı:Mazeret olarak güçlü bir neden olmalı (ailevi bir sebep mesela tayin nedeniyle karı koca arasının açılması).
Tayin yüzünden aramızın açıldığını nasıl ispat edebiliriz peki...Pazartesi hanımı şube müdürünün önünde tokatlamayı düşünüyorum ama inşallah kabul edilir.Hayırlısı bakalım.
arkadasım oraya buraya uzadığı yok. çekemezsin o tarafa bu tarafa.mcm2276' Alıntı:Son cümlede "ve istemeleri halinde eski görev yerlerinden ayrılmamış olmaları kaydıyla yer değiştirme suretiyle atamaları iptal edilir." istemeleri halinde kısmı, gerçekten isteyebildiğimiz anlamına mı geliyor? çözemedim. Allah rızası için yönetmelik dili olan biri tercüme edebilir mi? Ne tarafa çeksen o tarafa uzuyor.
cyln' Alıntı:arkadasım oraya buraya uzadığı yok. çekemezsin o tarafa bu tarafa.mcm2276' Alıntı:Son cümlede "ve istemeleri halinde eski görev yerlerinden ayrılmamış olmaları kaydıyla yer değiştirme suretiyle atamaları iptal edilir." istemeleri halinde kısmı, gerçekten isteyebildiğimiz anlamına mı geliyor? çözemedim. Allah rızası için yönetmelik dili olan biri tercüme edebilir mi? Ne tarafa çeksen o tarafa uzuyor.
yazıyı makaslama yeter.
ne diyor? koskoca bir VEEEEEE..., bu ne anlama geliyor?
özürün oluşması VEEEE istemeleri....
senin özrün oluşur ama sen yine de gitmek istersin. bu durumda iptal yok
ama özrün oluşur ve sen özründen dolayı kalmak istersin. iptal olur.
elektronikteki VE KAPISI konusuna bi daha bakıver bi zahmet