İl dışı isteyecekler ---Önemli

Kodla Büyü

dolpman

Site Gezgini
İl dışı isteyecek olan bilişim teknolojileri öğretmen arkadaşlar öncelikle akla gelen sorular şunlar:

1- Gideceğim okulda norm fazlası olabilir miyim

2- BT laboratuvarı var mı? yoksa eğer BT rehber öğretmen olabilir miyim?

3-Norm fazlası olursam eğer yine de BT rehber öğretmen görevlendirmesi verilebilinir mi?

cevaplayan arkadaşlara tşk.ederim..

Hocam norm olduğuna göre fazla olmazsınız diye düşünüyorum ama yine de bu tabi okula açılıp danışılarak tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz.

HOCAM NORM İŞİ BELLİ OLMAZ NORM FAZLASI OLARAK ATANDIM İLK ATANDIĞIMDA :idea: SONRA KOYACAK YER BULAMADILAR :puhaha: BAŞLARINA BELA OLDUM

hocam ben geçen sene tayinim çıktı izmire. gittiğim okulları baya araştırdım. mesafe, öğretmen sayısı, varsa lojman, bt sınıfı vs. en nihayetinde olabilecek en iyi okula gittim. lakin norm fazlasıymışım. geçen sene yapılan 2. il içi tayinler neticesinde 3 sene içinde zar zor gelebileceğim yere 1 ay içinde geldim. bence norm fazlası olurum diye tayin istememezlik etmeyin derim...

dolpman' Alıntı:
İl dışı isteyecek olan bilişim teknolojileri öğretmen arkadaşlar öncelikle akla gelen sorular şunlar:

1- Gideceğim okulda norm fazlası olabilir miyim

2- BT laboratuvarı var mı? yoksa eğer BT rehber öğretmen olabilir miyim?

3-Norm fazlası olursam eğer yine de BT rehber öğretmen görevlendirmesi verilebilinir mi?

cevaplayan arkadaşlara tşk.ederim..

1- İdare mal değilse norm fazlası olmazsınız...
2- Telefon edebilirsin.
3- cevap yok...

Norm fazlası olmak günümüzde 200 puanla gidebileceğen okula puansız gitmek demektir. Keşşşkee bende norm fazlası olsam.

Geri