İl dışı Konya için bir konuda görüşleriniz lazım...

Kodla Büyü

Bahadır1980

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar her sene olduğu gibi bu sene de il dışı tayin telaşı sardı. Geçen sene her ilçeden bir iki yer açtılar ama niyetli olmama rağmen istememiştim. Geçen seneki durumu göz önüne alara bir sorum olacak arkadaşlar. Şimdi eşim sınıf öğretmeni arkadaşlar. Konya merkezden gidiş geliş yapılabilecek olan ilçeler dahil olmak üzere yazmak istiyoruz. Ancak en zorlayacak durum eşimin tayini. Geçen seneki durumdan haberi olan arkadaşlar varsa eşimin eş durumuna kaldığında tayini çıkma olasılığı sizce nedir? Bizim için en güzel olacak durum eşimle aynı ilçe merkezine çıkması. Eşimin köye çıkması durumunda ise geliş gidiş durumu olmaz ise ilçeye yerleşmeyi düşünebiliriz. Tabii en kötüsü eşimin tayininin çıkmaması. O durumda ücretsiz izin seçeneklerini bile düşünüyoruz. Tabii ev kredisini nasıl öderiz bilemiyorum :( Allah tüm il dıyı tayincilerin yardımcısı olsun...

bende amasyadayım yaza nasipse düğün var,bizde de aynı sıkıntı 77 puan la sınıfçı gelebilecek mi...eş durumunda çok sıkıntı olur mu bilmiyorum...genelde olmaz diyorlar ama bakalım....

seyitali' Alıntı:
bende amasyadayım yaza nasipse düğün var,bizde de aynı sıkıntı 77 puan la sınıfçı gelebilecek mi...eş durumunda çok sıkıntı olur mu bilmiyorum...genelde olmaz diyorlar ama bakalım....
Teşekkürler hocam. Eşimin de 130 civarinda sanırım. Bakalım kısmet...

Hocam eşinizin merkeze tayini çıkma olasılığı 0 a yakın çünkü merkezde depoda bekleyen ve norm fazlası çok sınıfçı var ve puanlarıda yüksek 180-300 arası sizinki merkeze çıksa eşinizin gelip gidiş yapabileceği ilçeler 100 km den başlıyor daha yakın ilçeler bile dolu mesela Altınekin Sarayyönü gibi ilçeler çoğunlukla dolu bence sizde merkeze yakın ilçeler isteyin eşinizinde yanınıza gelme olasılığı yüksek olan ilçeler Karapınar Çumra vb gibi her ikiniz içinde hayırlı olur inşallah

Hocam il içi ihtiyaç listesine bak o fikir verir ama benim gördüğüm Cihanbeyli ve Yunak dışında sınıf öğretmenliği ihtiyacı çok az görünüyor iyi düşün öyle karar ver.

Sinifcilar için il içinde bile neredeyse yaprak kımıldamadı. Gidiş geliş yerler bile çok zor

Hepinize de ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Gerçekten bu dönem çok stresli. Hepinize iyi çalışmalar...

Geri