İl Dışı Minimum Puanlar Açıklandı

Kodla Büyü
ilginç ANTALYA ALANYA 876878 Avsallar Recep KARACA Çok Programlı Lisesi 272 9910
gün 27 yıl yapar bu kadar hizmet süresi olan bilişimci var mıydı ya?

murathan21' Alıntı:
ilginç ANTALYA ALANYA 876878 Avsallar Recep KARACA Çok Programlı Lisesi 272 9910

Branş değiştirmiştir.

murathan21' Alıntı:
Valla bana da garip geldi ama başka branştan geçmedir o bence..

ARkadaşlar sizce puanlar nasıl ? Artmış mı geçen senelere göre yoksa aynı mı ? ( Azalmış mı diyemiyorum )

ahmetfx' Alıntı:
murathan21' Alıntı:

Branş değiştirmiştir.

sınıfçı olup da branş değiştirmiş olamaz .teknik eğitim mezunu mu arkadaş çpl ye atanmış .yoksa teknik eğitim elektirik falan mezunu olup da bilişime mi alan değiştirdi.

Arkadaşlar listede çoğu okulun adını göremedim.Bu okullar açık mı kalmış demek bu ? :shock:

tansile' Alıntı:
Arkadaşlar listede çoğu okulun adını göremedim.Bu okullar açık mı kalmış demek bu ? :shock:

Evet, burada paylaşıldı hatta. Özellikle Gaziantep'te çok vardı. Konya'da benim yazdığım 1-2 yer de kalmıştı.

Arkadaşlar, internette bir bilişimciyle görüşmüştüm. Kastamonu cide yazmıştı. Oraya çıkmıştı il dışı. Şimdi bakıyorum listeye Kastamonu cide gözükmüyor ? 2 okul var sadece. O okul neden listede yok, yoksa ben mi karıştırıyorum bilemedim... :idea:

Geri