İl dışı Ordu İsteyen var mı?

Kodla Büyü

cesey

Site Gezgini
İl dışında Ordu isteyecek olan var mı? Açarlarsa öncelikli tercihim Ünye ve çevresi isteyeceğim. :?:

yazabileceğim 6-7 okul var. ikizce caybası ve Ünye den servisli okullar var. amam dah yüksek puanlı yazan olur mu?

cesey' Alıntı:
İl dışında Ordu isteyecek olan var mı? Açarlarsa öncelikli tercihim Ünye ve çevresi isteyeceğim. :?:
Ben Altınordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini yazacağım. Hayırlısı bakalım.

Ben de orduyu istemeyi düşünüyorum. Ama isteyeceğim okulda BT lab yok. Merkezde BT rehber öğretmen olabilme durumu nasıl. Liselerde BT rehberi olunuyor mu?

ridvan_22' Alıntı:
Ben de orduyu istemeyi düşünüyorum. Ama isteyeceğim okulda BT lab yok. Merkezde BT rehber öğretmen olabilme durumu nasıl. Liselerde BT rehberi olunuyor mu?
Ben Ordu yu çok fazla bilmiyorum Eşimin memleketi. İlk tercih Ordu Endüstri Meslek Lisesi, ikinciyi de Trabzon Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yazacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun.

ikizcede hangi okullar açık gözüküyor hocam. Bildiğim kadarıyla tüm kadrolar doldu burada. Ünye de imam hatip ortaokulu boş gözüküyordu geçen sene atamada olmadı diye biliyorum. Çaybaşı Atatürk Ortaokulu da boş olması lazım.

merkez zaten agzına kadar tıka basa dolu hocam , birde btr olma konusunda sıkıntı yok liseler öncelikli olmak kaydıyla ortaokullardada btr lık verılıyor kımı okullardakı bılısımcı arkadaslar btr lık almıyor sız oralarıda btr basvurularında tercıh edebılırsınız

g.cetin.66' Alıntı:
merkez zaten agzına kadar tıka basa dolu hocam , birde btr olma konusunda sıkıntı yok liseler öncelikli olmak kaydıyla ortaokullardada btr lık verılıyor kımı okullardakı bılısımcı arkadaslar btr lık almıyor sız oralarıda btr basvurularında tercıh edebılırsınız
Teşekkürler hocam.

arkadaşlar benim puanım 142 tek tercih yapacağım Ordu Endüstri Meslek Lisesi birde arkdaşım var oda yazacak onunda puanı 108 bilginiz olsun onunda ilk tercihi herkesin hakkında hayırlısı

Ben de Ordu Endüstri Meslek Lisesini yazacağım. İnşallah iyi çocuk yetiştirebileceğimiz bir yerdir. Puanım 150 hayırlısı bakalım. Eşim Ordulu ama orduya pek yakın sayılmaz Akkuş lu hayırlısı bakalım. İkinci olarak da Trabzon Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini yazacağım.

Geri