İl Dışı Puan ve Tercih Aynı İse..

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar aynı ilçede bulunduğum bir öğretmen arkadaşla hizmet puanımız ve atanmamızın muhtemel olduğu okul aynı.bu durumda sanırım öğretmenlikteki hizmet süresine bakılıyormuş.bu süreye askerliği katarsak benimki fazla katmazsak onunki fazla sizce askerlik sayılır mı sayılmaz mı:)

22- Yer değiştirmeler, öğretmenlerin terсih ettiği еğitim kurumlarındaki norm kadrо açığı dikkate аlınаrаk hizmet puanı üstünlüğü esasına göre yapılacaktır. Hizmet puanlarının eşіtlіğі hâlinde öncelik, öğretmenlikteki hizmеt süresі fazla olana vеrilеcеk; eşitliğin bu durumda da sürmesі hâlinde bilgisaуar kurası ile atamaları yаpılаcаktır.

başka bir forumda bu konu tartışılıyordu, beni ilgilendirmediği için linkini ve detayını hatırlamıyorum ama sanki yanlış görmediysem asker öğretmenlik süresini bile saymıyorlarmış, kaldı ki sizin normal askerlikse hiç sayılmayacaktır. ama yanlışta bilgi vermiş olmayım, aklımda kalan bu şekildeydi.

teşekkürler benim de tahminim sayılmayacağı yönünde aslında :( ya işin garibi ben ilk atamada ilde bir okula atandım böte tef ayrımı yüzünden bu okuldan ayrılmak durumunda kaldım ama görevlendirme çalışıyordum hala bu okulda.peşimden benle şimdi aynı tercihi yapan arkadaş atandı ben gitmek durumunda kaldım :) şimdi ben il dışı istedim atanmamın en yüksek olduğu okulu bu arkadaşta aynı puanla tercih etmiş:) bir insanın kaderine bu kadar etki edilirmi arkadaş:)

askerlikten puan alıyorsun sadece hizmet süresinden sayılmıyor. fiili olarak öğretmenlik yapmış olmak şartına girmiyor

ibrahim_hoca' Alıntı:
teşekkürler benim de tahminim sayılmayacağı yönünde aslında :( ya işin garibi ben ilk atamada ilde bir okula atandım böte tef ayrımı yüzünden bu okuldan ayrılmak durumunda kaldım ama görevlendirme çalışıyordum hala bu okulda.peşimden benle şimdi aynı tercihi yapan arkadaş atandı ben gitmek durumunda kaldım :) şimdi ben il dışı istedim atanmamın en yüksek olduğu okulu bu arkadaşta aynı puanla tercih etmiş:) bir insanın kaderine bu kadar etki edilirmi arkadaş:)
çölde bahtsız bedevi fıkrası gibi olmuş sizinki ama herşey de bir hayır vardır hocam.

2006 Mart ayında değişen yönetmelikte Askerlik görev süresinden sayılıyor. bu yüzden İskenderun'dan buraya bir yıl erken geldim. İskenderunda 2 yıl çalıştım. 1 yıl da asker öğretmen olarak çalışmıştım. Bu yasanın yüzünden 1 yıl erken geldim.
Mebbisten bakarsanız görev süresinin kaç yıl kaç ay kaç gün olduğuna oradan anlaşılır sayılıp sayılmadığı.

Puan ve averaj eşitse, karşılıklı yapılan maçlara bakılır :+1:

İbrahim_hoca kusura bakma dayanamadım yazdım, beni affet :tr:

Selamlar

Geri