İkinci il dılında Tokat yazacak arkadaş var mı? Bir de birinci il dışından atananlar bir kez daha tercih yapabilecek mi? Mesela adam birinci il dışında muştan tokata geldi diyelim, yine tercih edebilecek mi daha iyi biryer açılırsa?
Aynen hocam. Ben de öyle düşünüyorum. Sistem o kadar saçma ki. İl dışı, özür grubu derken okullar doluyor. Eşler hiç memnun değil sürekli tayin istiyolar. Devlet sizi aynı okula mı atasın mutlu olmanız için. Ayrıca ikinci il dışını anlamıyorum. Neden bir daha yapılıyor?DaMieN' Alıntı:Evliya Çelebi mi bu? İl il her yıl gezsin. Muş'dan Tokat'a gelen paşa paşa 3 yıl bekleyecek yeniden il dışı için...
pisagorean' Alıntı:Aynen hocam. Ben de öyle düşünüyorum. Sistem o kadar saçma ki. İl dışı, özür grubu derken okullar doluyor. Eşler hiç memnun değil sürekli tayin istiyolar. Devlet sizi aynı okula mı atasın mutlu olmanız için. Ayrıca ikinci il dışını anlamıyorum. Neden bir daha yapılıyor?DaMieN' Alıntı:Evliya Çelebi mi bu? İl il her yıl gezsin. Muş'dan Tokat'a gelen paşa paşa 3 yıl bekleyecek yeniden il dışı için...