İl dışı Tokat yazacak var mı?

Kodla Büyü

pisagorean

Süper Üye
Süper Üye
İkinci il dılında Tokat yazacak arkadaş var mı? Bir de birinci il dışından atananlar bir kez daha tercih yapabilecek mi? Mesela adam birinci il dışında muştan tokata geldi diyelim, yine tercih edebilecek mi daha iyi biryer açılırsa?

öyle olur mu hocam bulunduğun yerde 3 yıl kalma şartı var 2. tercih yapamazsın il dışı

Evliya Çelebi mi bu? İl il her yıl gezsin. Muş'dan Tokat'a gelen paşa paşa 3 yıl bekleyecek yeniden il dışı için...

DaMieN' Alıntı:
Evliya Çelebi mi bu? İl il her yıl gezsin. Muş'dan Tokat'a gelen paşa paşa 3 yıl bekleyecek yeniden il dışı için...
Aynen hocam. Ben de öyle düşünüyorum. Sistem o kadar saçma ki. İl dışı, özür grubu derken okullar doluyor. Eşler hiç memnun değil sürekli tayin istiyolar. Devlet sizi aynı okula mı atasın mutlu olmanız için. Ayrıca ikinci il dışını anlamıyorum. Neden bir daha yapılıyor?

pisagorean' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:
Aynen hocam. Ben de öyle düşünüyorum. Sistem o kadar saçma ki. İl dışı, özür grubu derken okullar doluyor. Eşler hiç memnun değil sürekli tayin istiyolar. Devlet sizi aynı okula mı atasın mutlu olmanız için. Ayrıca ikinci il dışını anlamıyorum. Neden bir daha yapılıyor?

Hocam bazıları kendilerini nimetten sayarak baskılarla yaptırdıklarını sanıyorlar. Halbuki çok açık, yapılan soruşturmalar sonucu açığa alınan ve görevden alınan öğretmenlerin sayısının çok olması sebebiyle tekrar tayin hakkı verildi. Hakkaniyetli olması için il içi ve il dışını beraber yapıyorlar, zira zaman yok çünkü...

Geri