İl dışı ve Eş Durumu İle ilgili

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
21 haziranda evleniyorum..ilk olarak 16 haziranda ikimiz birlikte Ankarayı isteyeceğiz..Eşim Teknoloji Tasarım (110 puan) Ben ise BÖTE (220 puan)..Bir aksilik olmaz ise benim kesin Ankara 'ya tayinim çıkacak ve büyük ihtimal eşimin çıkmayacak..Bu durumda Ağustosta eş durumundan tekrar tayin isteyecek eşim benim yanıma.Benim merak ettiğim ise eğer benim tayinim Ankaraya çıkar ve eşimin hiç bir şekilde ( il dışı ve eş durumu ) çıkmama ihtimaline karşı ilişiğimi ağustos sonuna kadar kesmemem mi gerekiyor..Böyle bir hakkım var mı?

Siz zaten ilişiğinizi kesipte Ankara'da göreve başlamadan eşiniz nasıl eş durumundan Ankara isteyecek ki?

KöfteHoRr' Alıntı:
Siz zaten ilişiğinizi kesipte Ankara'da göreve başlamadan eşiniz nasıl eş durumundan Ankara isteyecek ki?

sonuçta resmi olarak tayinim çıkmış olacak..Sadece oraya mazaretimden dolayı başlamamış olacam..Acaba böyle bir durumda ne yapılır..1 yıl ayrı kalmak istemem

Resmi olarak tayin öyle çıkmıyor maalesef hocam, tayininizin resmiyet kazanması için Ankara'da göreve başlamış olmanız gerekiyor.

Eşinizin Eş durumuna başvurabilmesi için sizin atandığınız yerde başlamanız gerekir hocam. eşinize bence bir yer gelecektir ama tercih yaparken son tercihte şöyle bir seçenek var: Eşiniz ankaraya tayini çıkar ama kadro yoksa boş kadro olana kadar ücretsiz izin kullanır.

btömehmet' Alıntı:
Eşinizin Eş durumuna başvurabilmesi için sizin atandığınız yerde başlamanız gerekir hocam. eşinize bence bir yer gelecektir ama tercih yaparken son tercihte şöyle bir seçenek var: Eşiniz ankaraya tayini çıkar ama kadro yoksa boş kadro olana kadar ücretsiz izin kullanır.

Böyle birşey varmı ?

Arkadaşlar bizde de eşim ve ben öğretmeniz.. İkimizin de 3 senesi doldu. Ben İl dışı istiycem o istemiycek eş durumundan gelmeyi düşünüyoruz. Ama birileri diyo ki eğer eşiniz il dışı istemezse eş durumundan tayini çıkmıyomuş. Bana çok saçma geliyor. Bi fikri olan var mı?

biz istediğimiz zaman da aynı durumdaydık, eşim göreve başlamadan ben tayin istemiştim diye hatırlıyorum.. Eşim göreve başlamadıığı için iptal ettirmeyi düşünüyoduk bizde... Eylüle kadar göreve başlamamıştı eşim, ama sayfada görünüyodu atandığı kruum..

vkaan44' Alıntı:
Arkadaşlar bizde de eşim ve ben öğretmeniz.. İkimizin de 3 senesi doldu. Ben İl dışı istiycem o istemiycek eş durumundan gelmeyi düşünüyoruz. Ama birileri diyo ki eğer eşiniz il dışı istemezse eş durumundan tayini çıkmıyomuş. Bana çok saçma geliyor. Bi fikri olan var mı?
Bu durum il dışı atamalarından önce özür durumu olanlar için geçerli bildiğim kadarıyla.

mescan' Alıntı:
21 haziranda evleniyorum..ilk olarak 16 haziranda ikimiz birlikte Ankarayı isteyeceğiz..Eşim Teknoloji Tasarım (110 puan) Ben ise BÖTE (220 puan)..Bir aksilik olmaz ise benim kesin Ankara 'ya tayinim çıkacak ve büyük ihtimal eşimin çıkmayacak..Bu durumda Ağustosta eş durumundan tekrar tayin isteyecek eşim benim yanıma.Benim merak ettiğim ise eğer benim tayinim Ankaraya çıkar ve eşimin hiç bir şekilde ( il dışı ve eş durumu ) çıkmama ihtimaline karşı ilişiğimi ağustos sonuna kadar kesmemem mi gerekiyor..Böyle bir hakkım var mı?

hocam bu kadar puan nerden geldi yoksa sizde sınıftan kaçma bilgisayarcımısınız.
bu puan normal şartlarda 15 20 yılda toplanır.
bötücüler 2004 de mezun verdiler yani 10 yıl geçti en kötü il ve ilçede çalışsanız bile bu puan toplanmz......

Arkadaşlar bir hatanız var geçen yıl benim tayinim orduya çıktı ama ben çıkışı almadım bi sebepten dolayı alamadım ama eşim eş tayininde bir maddeden dolayı benim yanıma tayin istedi yönetmelikte diyorki tam hatırlamıyorum ama eşinin diyor görev yer belgesi ile kanıtlanacak bir durumda eş durumu tayin ister diye bir durum var dı ki geçen sene eşim ben çıkış almadan tayin istedi ve çıktı sonra gittik ıkımızde göreve basladık

msalman80' Alıntı:
mescan' Alıntı:

hocam bu kadar puan nerden geldi yoksa sizde sınıftan kaçma bilgisayarcımısınız.
bu puan normal şartlarda 15 20 yılda toplanır.
bötücüler 2004 de mezun verdiler yani 10 yıl geçti en kötü il ve ilçede çalışsanız bile bu puan toplanmz......

böteciler ilk 2002 yılında mezun verdiler ben 2003 çanakkale mezunuyum.2 yıl mersin 5 yıl muş 1 yıl batman ve 3 yıldır istanbuldayım..hepsinin en kötü ilçelerinde görev yaptım ve sonuçta bu kadar puanım oldu..

g.cetin.66' Alıntı:
bende atama kararnamemi göstermiştim ve kabul edilmişti

21 inde resmi olarak evli olacam..o yüzden ilk olarak ikimizde ayrı ayrı ankarayı isteyecez..daha sonra eşiminki çıkmaz ise eş durumundan ağustosta tekrar isteyecez..ama eğer o zamanda çıkmaz ise geri dönme şansım olmaz ilişiğimi kesersem..o zaman işler çıkmaza girer ne yaparım bilmiyorum..o yüzden ilişik kesmemem mi gerekiyor kesinlikle ağustosa kadar

hocam yönetmelik eğer bu tıp bır olaya ızın vercekmı onu bekleyip görelım zıra gecen yılki izin vermıstı eger oyle olursa ısın kolay olur..

Aynı durumda arkadaşım var. İkisi de il dışı isteyecek. Fakat eşlerden biri kontenjan sebebiyle farklı bir ile atama isteyecek. Acaba ikisi farklı illere gittikten sonra diğeri tekrar eş durumu ataması isteyebilir mi?
Bu konuyu bilen arkadaşım var mı?

Geri