İl Dışı Yönetmeliği Yardım

Kodla Büyü

hakançöllü

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar, istediğimiz ile eşim muhtemelen il dışından gidecek. Benim ise il dışı ve sonrasında eş tayininde gidememe ihtimalim var. Sorum şu : Benim tayinim gerçekleşmez ise eşimin tayini iptal ettirebiliyormuyum? Eşimin tayini iptal ettirdiğimde eşim eski okuluna gerimi dönüyor il içinde nere açıksa orayamı veriyorlar?

Degerli hocam il disindan tayin cikan es durumu aciklanana kadar ilisigini kesmiyor. Eger es durumu cikmaz ise eski okulunda devam ediyor

İller arası görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir. Ancak bunlardan yer değiştirmeleri gerçekleştirildikten sonra Yönetmelikte belirtilen mazeretlerden biri oluşanların atamaları, görev yerlerinden ayrılmamış olmaları kaydıyla iptal edilebilecektir. Ataması iptal edilen öğretmenlerden önceki görev yerlerinde alanlarında norm kadro bulunmayanlar, il içindeki diğer eğitim kurumlarından alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumlarına valiliklerce atanacaktır.

Sadece kendi çıkarlarınız için bir başkasının hakkına ( gidebileceği yere) girmiş oluyorsunuz. Ben bir idareci olarak sağlık özürleri haricinde tayini çıkan personelin tayinini iptal ettirmesi taraftarı değilim.
Sözüm meclisten dışarı öyle öğretmenler gördüm ki ne öğrencileri düşünüyor ne meslektaşlarını.
Sorunuza gelecek olursak sizin tayininiz olmaz ise eşiniz ilişki kesmediyse MAALESEF iptal ettirebiliyor. Eski okuluna atama olmadıysa ki olmamıştır, kendi okulunda devam eder. :sleep:

aynenbadi' Alıntı:
Sadece kendi çıkarlarınız için bir başkasının hakkına ( gidebileceği yere) girmiş oluyorsunuz. Ben bir idareci olarak sağlık özürleri haricinde tayini çıkan personelin tayinini iptal ettirmesi taraftarı değilim.
Sözüm meclisten dışarı öyle öğretmenler gördüm ki ne öğrencileri düşünüyor ne meslektaşlarını.
Sorunuza gelecek olursak sizin tayininiz olmaz ise eşiniz ilişki kesmediyse MAALESEF iptal ettirebiliyor. Eski okuluna atama olmadıysa ki olmamıştır, kendi okulunda devam eder. :sleep:

biri eşimin yerine gelecek diye ben eşimle ve 6 aylık bebemle ayrımı kalayım hocam. bu şekilde hak yerinini bulmuş mu oluyor. bence hayır. bende sadece yolluk almak için tayin isteyen meslektaşlarımı gördüm ama onlardan birisi değilim ben.

konumuza gelecek olursak. kararnameyi bekletme süresi 15 gün değilmi? eş tayini diyelimki 1 ay sonra oldu nası olacak? eşim görev başlangıcı yapmadan ben nasıl eş tayini istiyebiliyorum?

eko9' Alıntı:
İller arası görev yeri değiştirilen öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir. Ancak bunlardan yer değiştirmeleri gerçekleştirildikten sonra Yönetmelikte belirtilen mazeretlerden biri oluşanların atamaları, görev yerlerinden ayrılmamış olmaları kaydıyla iptal edilebilecektir. Ataması iptal edilen öğretmenlerden önceki görev yerlerinde alanlarında norm kadro bulunmayanlar, il içindeki diğer eğitim kurumlarından alanlarında boş norm kadro bulunan eğitim kurumlarına valiliklerce atanacaktır.

yani bu madde kararnameyi eş tayinine kadar bekletebilirsiniz mi diyor? "görev yerinden ayrılmamaktan" kasıt bu mu? eşim görev yerinden ayrılmadan ben nasıl eş tayini istiyebiliyorum?

Geri