mkankan' Alıntı:Tam ilişik kesince yapıyorlar :x
ozkansedef' Alıntı:Şöyle bir dilekçe yeterli olur sanırım.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
..................
2014 İsteğe bağlı il dışı atamaları sonucunda .................. okuluna atama hakkı kazandım. İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün 01/07/2014 tarih ve 903.02/27440041 sayılı yazısına istinaden il dışı atamamın iptal edilmesini talep etmekteyim. (02.07.2014)
Bilgilerinize arz ederim.
:+1: ve eminin meb bunu öğretmene haksızlık olacağını düşünmeden vereceği yolluğu düşünerek yapmıştır.ahmetismet' Alıntı:Umuyorum bu hak kötüye kullanılmaz, sadece olur mu diye puanı yüksek kişiler bu hakka güvenip tercih yapıp sonra iptal edecekler peki ya aynı yeri yazan düşük puanlı atanamayan arkadaşlar ne olacak? Onun hakkı yenmiş olmayacak mı? Geçerli mazeretler tamamda önce isteyip sonra çıkan okulu beğenmeyip keyfi iptal eden ve edecek olanların önü açılmış oldu bence...
barthez' Alıntı:Şimdi iptal edecek arkadaşlardan biri benim atanabileceğim yeri yazdıysa ve ben bu yüzden oraya atanamadıysam. :verymad: Bunada bir çözüm bulunsun o zaman,iptal edilen yerlere tayin isteyenler varsa başka onlar atansın.
var ya ortalık yeminle pazar yerine döndü..chaos' Alıntı:iptal işlemini yapanlar aynı okulda kalmaya devam mı ? çünkü okulların norm güncelleme işlemleri 01/07 tarihinde bitti ve ataması yapılanların okulu boşa düştü bilgisi olan
amin hocam..chaos' Alıntı:Allah herkesin hakkında hayırlısını versin bu saatten sonra..