İL DIŞI ATAMA İPTAL ETTİRMEK İSTEYENLER İÇİN MEB DEN YAZI

Kodla Büyü
Hayırlısı olsun zor durumda olan arkadaşlar vardı. Bakalım belki benim aile de iptal ettir diyecek hiç belli olmaz. Ben alıştırmıştım kendimi gitmeye ama..

Şöyle bir dilekçe yeterli olur sanırım.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
..................

2014 İsteğe bağlı il dışı atamaları sonucunda .................. okuluna atama hakkı kazandım. İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün 01/07/2014 tarih ve 903.02/27440041 sayılı yazısına istinaden il dışı atamamın iptal edilmesini talep etmekteyim. (02.07.2014)

Bilgilerinize arz ederim.

vayyyyy be, öğrencilerime de o kadar demiştim bu işin dönüşü yok, kararnameler gönderildi diye.. şu anda işler atamalar o kadar karıştı ki hakkımızda hayırlısı..

ozkansedef' Alıntı:
Şöyle bir dilekçe yeterli olur sanırım.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
..................

2014 İsteğe bağlı il dışı atamaları sonucunda .................. okuluna atama hakkı kazandım. İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün 01/07/2014 tarih ve 903.02/27440041 sayılı yazısına istinaden il dışı atamamın iptal edilmesini talep etmekteyim. (02.07.2014)

Bilgilerinize arz ederim.

özkan hocam güzel yazmışsın

Rabbim hayırlısını versin....çok güzel oldu..baya arkadaş vardı iptal ettirmek isteyen....Rabbim sana şükürler olsun....

Şimdi iptal edecek arkadaşlardan biri benim atanabileceğim yeri yazdıysa ve ben bu yüzden oraya atanamadıysam. :verymad: Bunada bir çözüm bulunsun o zaman,iptal edilen yerlere tayin isteyenler varsa başka onlar atansın.

bu meb insanların haklarını yemekten başka bir iş yapmaz mı? Geçen sene neden böyle bir hak tanımadı...Yazıklaaar olsun sizeee...Hakkımı helal etmiyorum...

Öğretmenler için güzel bir hak olmakla beraber sıkıntılarıda yanında getiriyor. Meb adam gibi çalışsa sıkıntı kalmaz gerçi. Şimdi iptal edilen atamalar olacak. Peki yeniden atama gerçekleşecek mi? Olacaksa neye göre?

diyelim ki iptal ettirdim. bunun bana bir faturası olacak mı? hani ne bileyim mesela ben temmuz ayında yapılması planlanan iliçine başvurabilir miyim. Yoksa bize bir yaptırım uygulanacak mı??

Umuyorum bu hak kötüye kullanılmaz, sadece olur mu diye puanı yüksek kişiler bu hakka güvenip tercih yapıp sonra iptal edecekler peki ya aynı yeri yazan düşük puanlı atanamayan arkadaşlar ne olacak? Onun hakkı yenmiş olmayacak mı? Geçerli mazeretler tamamda önce isteyip sonra çıkan okulu beğenmeyip keyfi iptal eden ve edecek olanların önü açılmış oldu bence...

ahmetismet' Alıntı:
Umuyorum bu hak kötüye kullanılmaz, sadece olur mu diye puanı yüksek kişiler bu hakka güvenip tercih yapıp sonra iptal edecekler peki ya aynı yeri yazan düşük puanlı atanamayan arkadaşlar ne olacak? Onun hakkı yenmiş olmayacak mı? Geçerli mazeretler tamamda önce isteyip sonra çıkan okulu beğenmeyip keyfi iptal eden ve edecek olanların önü açılmış oldu bence...
:+1: ve eminin meb bunu öğretmene haksızlık olacağını düşünmeden vereceği yolluğu düşünerek yapmıştır.

barthez' Alıntı:
Şimdi iptal edecek arkadaşlardan biri benim atanabileceğim yeri yazdıysa ve ben bu yüzden oraya atanamadıysam. :verymad: Bunada bir çözüm bulunsun o zaman,iptal edilen yerlere tayin isteyenler varsa başka onlar atansın.

:alkis: :alkis: :alkis:

iptal işlemini yapanlar aynı okulda kalmaya devam mı ? çünkü okulların norm güncelleme işlemleri 01/07 tarihinde bitti ve ataması yapılanların okulu boşa düştü bilgisi olan

chaos' Alıntı:
iptal işlemini yapanlar aynı okulda kalmaya devam mı ? çünkü okulların norm güncelleme işlemleri 01/07 tarihinde bitti ve ataması yapılanların okulu boşa düştü bilgisi olan
var ya ortalık yeminle pazar yerine döndü..

büyük konuşmamak lazım sonra aynı duruma düşersin "madem istemezsin neden tercih yaparsın. anlamam."

yarın yeni atandığım okulu aramayı düşünüyorum.. Belki de gider gitmez norm fazlası olacağım. Hiç bilgimiz yok..

acıkcası son tercihimi aile baskısıyla yaptım ve umarım cıkmaz diyordumki.. cıktı... iptali düşünmedim değil.. fakat.. baskasının hakkına geçme korkusu ve.. hayırlısı olsun diyerek dualar etmiştik.. vardır bundada bir hayır... diyerek iptal ettirmiyorum.. bulundugum yerden daha kotu bir yere gittiğimi düşünüyorum.

bazen olaylar bizim istegimiz dısında gerçekleşiyor.. hayırlısı diyip yola devam etmek gerekli gibi geliyor bana... Allah c.c. utandırmasın ve bu gunlerimizden daha kotu gunler gostermesin...

gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin...

Geri