İL DIŞI BAŞVURMADAN EŞ TAYİNİ İSTENEBİLİR Mİ?

Kodla Büyü

forumicinforum

Site Gezgini
Ben eşimin yanına tayin istemeyi düşünüyordum ama il dışı hakkımı kullanmadan eş durumu atamasını beklesem sıkıntı olur mu? il dışına açılan kadroları şuan yazmak istemiyorum. eş durumuna daha çok yer açılacak bir de puanım az. ama az da olsa gelme ihtimali var ve şansımı sonraya bırakmak istiyorum. şimdi il dışına başvurmadan eş durumu tayini açılır mı bana? yoksa il dışına başvurmadığım için hiç mi açılmaz eş durumu. eşim 1 senedir başka yerde. yani aynı anda istemiyoruz.
buna benzer bir başlık açılmış ama tam olarak benim sorularımı yanıtlamıyor.
acil cevap için yeni başlık açtım kusura bakmayın.

daha önce hiç uygulayan var mı peki il dışını istemeden eş durumu isteyen. çünkü ekrana kırmızı yazılarla il dışına başvurmadığınız için eş durumuna başvuramazsınız derlerse çok kötü olur. bu durum çok karışık. şansa bırakılacak gibi deil.

forumicinforum' Alıntı:
daha önce hiç uygulayan var mı peki il dışını istemeden eş durumu isteyen. çünkü ekrana kırmızı yazılarla il dışına başvurmadığınız için eş durumuna başvuramazsınız derlerse çok kötü olur. bu durum çok karışık. şansa bırakılacak gibi deil.
aynen katılıyorum. çok karışık.. aynı anda gidecek olsanız kesinlikle istemen lazım ama o daha önce gitmiş. meb bu sağı solu belli olmuyor. safi tehlike..

hocam geçen yıl işe başlayan adaylığı kalkmış birisinin ildışı tayin hakkı olmasa bile eş durumu tayini için hakkı olur. doğal olarak il dışıyla eş durumunu birbirinden bağımsız düşünmelisiniz. bunun tam tersi durumu şuan ben yaşıyorum. acaba ildışı istesem tayinim çıksa eş durumuna başvurabilirmiyim diye. il dışına başvurmamak daha iyi eş durumu tayinine başvurabilmek için.

leventgenc' Alıntı:
hocam geçen yıl işe başlayan adaylığı kalkmış birisinin ildışı tayin hakkı olmasa bile eş durumu tayini için hakkı olur. doğal olarak il dışıyla eş durumunu birbirinden bağımsız düşünmelisiniz. bunun tam tersi durumu şuan ben yaşıyorum. acaba ildışı istesem tayinim çıksa eş durumuna başvurabilirmiyim diye. il dışına başvurmamak daha iyi eş durumu tayinine başvurabilmek için.

Hocam il dışından atanırsak eş durumuna başvuruda bulunabiliyor muyuz? Ben şubatta eş durumundan atanamadım. En azından il dışı şansımı denemek istiyorum ama farklı bir ilçeye atanırsam eş durumunu isteyemezsem diye de düşünüyorum.

merhabalar,benim bi sorum olacakti.Sizler il disi tercih etmeyip es durumunu beklemenin dogru oldugunu yazmissiniz ,ben de ayni durumdayim o yuzden soruyorum,es durumunda daha fazla veya daha iyi okul acildigina eminmisiniz?? bende arastirdim turlu soylentiler var ama kesin madde olmadigi icin ildisina basvurmaya karar verdim.isimii sansa birakamam. Sizler neler ogrendiniz?? iyi gunler

Geri