mcm2276 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 11 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar il içi özür durumu denen birşey var mı? Varsa ne zaman yapılabilir?
S SİRE Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,048 11 Temmuz 2013 #2 Son çokan bir düzenleme vardı, eşler il içinde aynı ilçeye gelebiliyordu. Detayını bilmiyorum ama vardı böyle bir şey, dinlemiştim.
Son çokan bir düzenleme vardı, eşler il içinde aynı ilçeye gelebiliyordu. Detayını bilmiyorum ama vardı böyle bir şey, dinlemiştim.
mustafatoker Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 405 11 Temmuz 2013 #4 il içi özür grubu olur. faklı ilçelerde çalışanlar il içi özür tayini isteyebilir.
ftsz63 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,043 11 Temmuz 2013 #5 olur ben ilçeden merkeze geçtim
mcm2276 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 12 Temmuz 2013 #6 teşekkürler arkadaşlar, bende geçen yılki özür durumu atama kılavuzuna baktım. Özür durumu tek olarak açılıyormuş, hem il dışı hem il içi geçerliymiş.
teşekkürler arkadaşlar, bende geçen yılki özür durumu atama kılavuzuna baktım. Özür durumu tek olarak açılıyormuş, hem il dışı hem il içi geçerliymiş.