Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam birileri bişeyler söyleyip duruyo zaten. Ağzı olan konuşuyo misali...
Yönetmelik değişikliği olmadı. İlgili yönetmelik Yönetici ve Öğretmenlerin Atama ve Yerdeğiştirme Yönetmeliği' dir.
Buna göre de il içi yerdeğişikliği için o ilde en az 3 yıl çalışmak gerekir...
Son çıkan yönetmeliğe göre 3 yıl... önümüzde ki aylardaki bu yılın yer değiştirme yönetmeliği çıkacak umarım tekrar 2 yıla düşürürler... Ben umutluyum...
bence haftalik olsun her hafta bir okulda çalışmak süper olur...bilisim teknolojileri ögretmeni begenirse 1 hafta daha kalsin...süre uzatma hakkı biz de kalsin...
hocam herhalde sizinde dediğiniz gibi söylenti eşim için kulak kesildim bende yoksa bende umudum fazla yok geidebilmek adına 5 yıl falan oldu yorumlarınız için teşekkürler
ya umut tacirliği yapıyoruz ya da konu açarken dikkat edilmesi gerekeni bilmiyoruz.. il içi 2 yıla
yerine il içi 2 yıla indi mi?
yazılırsa daha makbule geçerdi...
Devlet yol ödeneği vermek istemediği için 2 yıla indirmez. Bence ise 1 yıla bile inmesi lazım. İnsan ne kadar farklı ortamlarda çalışırsa o kadar mesleğinde olgunlaşıyor.
Benim bir sorum olacak. Okulumda 2 yılım doldu. Zorunlu hizmetim yok. Norm fazlası değilim(8 dersim var, kasaba okulu, norm için 6 ders yeterli). Ama okulumda ne bt sınıfı ne de fatih projesi var. Yani çok sıkıntılı bir durum. İl içi için 3 yıl şartı olduğunu biliyorum ama bu şartlar altında hiç mi il içi yer değiştirme imkanım yok?