İl içi Ankara 2014

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s_bote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
walla bende pazartesiyi bekliyorum.aman aman sayıda okul açılacağını sanmıyorum. Ama genede geçen seneye göre sayı muhtemelen artacaktır. Ortaokullarda 5 6 sınıflarda ders zorunlu olduğu için. Arkadaşın dediği gibi il içi hüsran olursa il dışını varın siz düşünün. Herkezin hakkında hayırlısı.

arkadaşlar bir sorum olacak

geçen sene temmuzda il dışı atamayla ankaraya geldim imam hatip lisesine
ben askerdeyken liseden ortaokul kısmını ayırdılar ve yeni bir okul açtılar diğer orta okul branşlarından dilekçe almışlar
benden alamadılar ve askerden döndüğümde atama kararnamemi yazıp ortaokula gönderdiler.

şimdi ben aşağıdaki maddeden yararlanıp tayin isteyebilir miyim sizce

4- Norm kadro fazlası öğretmenler ile 2012-2013 ve 2013-2014 eğitim ve öğretim yılından
itibaren görevli olduğu okulun dönüştürülmesi, kapatılması ya da norm kadro uygulaması
nedeniyle görev yerleri istekleri dışında değiştirilen öğretmenlerden, bulundukları eğitim
kurumunda en az 3 (üç) yıllık çalışma şartı aranmaz.

bir sürü okul var çoğunda bilgisayar öğretmeni var. ankara ihtiyacı bir açıklasa sayfasında

66 il aciklamis baskent hala yok millet tercihleri yapti :) komedi valla ben il disi isteyecegim gerci de yazik millete

Tercih yapacaklar arkadaşlar bizim branşta nasıl durumlar bilmiyorum ama diğer branşlar için ankara il içi neredeyse tüm okullar açık görünüyor. Okulu aradıklarında ise ders sayılarının az olduğunu ek ders alamayıp norm fazlası bile olabilirler. Sizde bu duruma düşmemek için yazacağınız okulları arayın.. Dikkat edin derim buna

baya okul açılmış ama ha il dışına da açıverseler şu merkez okullardan ne iyi olur

yusuf tekin ildışı için talepleri karşılamaya çalışacağız demiş twitter dan

Başvurular bitti bu hafta içi sonuçlar açıklanacak inşallah..
Sanırım sitemizde ankara il içi isteyen pek yoktu..

Branş Puan Atandığı İlçe Atandığı Kurum
1 Bilişim Teknolojileri 165 ETİMESGUT Satı Kadın Kız Teknik ve Meslek Lisesi
2 Bilişim Teknolojileri 158 ETİMESGUT Satı Kadın Kız Teknik ve Meslek Lisesi
3 Bilişim Teknolojileri 156 ETİMESGUT Satı Kadın Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Geri