İl içi başvuru işlemi

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar okula felan gitmemize gerek varmı sadece mebbisten tercih yapmamız yeterli mi?

Arkadaşlar benim de 2 sorum olacak.

1-Beyana dayalı bilgiler boş bırakılsa sistem kabul ediyor mu? Lakin durumum hiç bir seçeneğe uymuyor.
Biz ilköğretimdik iki binamız vardı tekli eğitim yapıyorduk. İlkokul ortaokul diye ayrıldık ama yeni binayı imam hatip lisesine verdiler bizi de tek bir binaya tıktılar.

2-Seçimi okula gitmeden yapabiliyoruz tamam peki sonuçlar açıklandıktan sonra (15 temmuz) iki hafta içerisinde ilişik kesme işlemini yapmamız mı gerekiyor.

1. Durumunuz uymuyorsa bu normal 3 sene çalışıp il içi istemek demektir. İşaretleme yapmayacaksınız.
2. İlişik kesme 16 temmuzdan itibarendir. Zaten tatilde olduğunuzdan ilişik kesmeyi 1 eylülde yapabilirsiniz. Belediye sınırları değiştiyse 15 gün eğer aynı yerde yer değiştirdiyseniz ilişik kestiğiniz gün göreve başlayabilirsiniz.

il içi atamayla ilgili olarak yardımcı olabilir misiniz?
kurumda geçmesi gereken 3 yıl dolmadan kurum değişikliğine bağlı olarak il içi basvuru yapmak mümkün mü?
Öyleki kurum önce ilköğretimdi, sonra ilkokul oldu.Buna bağlı olarak; mebbis personel görev kaydında yer değiştirme çeşidi alanında 6287 Sayılı Kanun Gereği Yer Değiştirme ibaresi var.(ilgili eklenti:görev.jpg)
norm fazlalığı durumu söz konusu değil...
Aşağıdaki bağlantı ve ilgili madde(madde 3) uyarınca görev kaydı bilgilerini de dikkate alarak başvuru yapmak mümkün müdür?

ALINTI:(http://konya.meb.gov.tr/meb_iys_dosyala ... emleri.pdf)
2013 YILI ÖĞRETMENLERİN İLÇİ İSTEĞE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU
3-Norm kadro fazlası öğretmenler ile 2012-2013 eğitim ve öğretim yılından itibaren görevli olduğu okulun dönüştürülmesi, kapatılması ya da norm kadro uygulaması nedeniyle görev yerleri istekleri dışında değiştirilen öğretmenlerde, bulundukları eğitim kurumunda en az 3 (üç) yıl süre ile çalışma şartı aranmaz.

Ekli dosyalar

• görev.jpg
    görev.jpg
    39.7 KB · Görüntüleme: 594
Geri