İl içi belli oldu şimdi napacaz

Kodla Büyü

zysimsek

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar il içinden cok istedigim bi okul geldi , allaha şükürler olsun... şimdi ne yapmak gerekiyor göreve başlama için prosedür ne tam olarak bilen varsa paylaşırsa sevinirim

bir arkadaş farklı ilçeler için daha önce paylaşmış.. bende aynı şekilde yapmıştım daha önce...

ozkansedef' Alıntı:
Ben bugün ilişik kestim yaptıklarımı anlatayım ilerde belki birilerine lazım olur.

Önce eski okula gittim. Eski okulumdan bana 4 tane personel nakil formu(biri eski okuluma, biri yeni okuluma, biri mal müdürlüğüne, biri eski ilçe milli eğitimim müdürlüğüne götürülecek), 2 tane üst yazı(biri eski ilçe milli eğitim müdürlüğüne, biri yeni okuluma götürülecek) ve Hizmet Durum Çizelgesi (yeni okula gidecek) verildi. Yani 7 sayfa kağıtla eski okulumdan yola çıktım.

Bundan sonra eski ilçe milli eğitimde Personel Nakil Formlarında gerekli yerleri imzalatarak Mal Müdürlüğüne gidiyoruz ve orda da mal müdürüne gerekli yeri imzalatıyoruz ve Personel Bildirim Formuyla işimiz bitiyor. Bir tanesini Mal Müdürlüğüne bıraktık.

Tekrar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gidiyoruz ve oraya okuldan aldığımız üst yazıyı ve bir tane personel bildirim formunu bırakıyoruz. (Atama Bölümüne). Ayrıca eski okulumuza verilmek üzere bir tane personel bildirim formunu eski ilçe mem e bırakıyoruz.

Bundan sonra yeni okulumuza doğru yola çıkıyoruz ve elimizde 1 tane personel bildirim formu, bir tane okuldan aldığımız üst yazı ve bir tane hizmet durum çizelgesi var. Bunları yeni okulumuza teslim ediyoruz işimiz bitiyor. Bundan sonrasını okulumuz hallediyor.

En son olarak gidiyoruz maaş hesabı açtırıyoruz. En güzel yanı bu sanırım

bende aynı ilçeyi merak ediyorum aslında...herhalde mal müdürü aradan çıkar? daha önce yapan varsa aynı ilçe içinde bilgilendirirse seviniriz.

diğer ilçelerde öyle olmuyor malesef...kimse gerisini halletmiyor... 10kere okul meb arasnda gidip geliyorsun

egitimci.' Alıntı:
bir arkadaş farklı ilçeler için daha önce paylaşmış.. bende aynı şekilde yapmıştım daha önce...

ozkansedef' Alıntı:
Ben bugün ilişik kestim yaptıklarımı anlatayım ilerde belki birilerine lazım olur.

Önce eski okula gittim. Eski okulumdan bana 4 tane personel nakil formu(biri eski okuluma, biri yeni okuluma, biri mal müdürlüğüne, biri eski ilçe milli eğitimim müdürlüğüne götürülecek), 2 tane üst yazı(biri eski ilçe milli eğitim müdürlüğüne, biri yeni okuluma götürülecek) ve Hizmet Durum Çizelgesi (yeni okula gidecek) verildi. Yani 7 sayfa kağıtla eski okulumdan yola çıktım.

Bundan sonra eski ilçe milli eğitimde Personel Nakil Formlarında gerekli yerleri imzalatarak Mal Müdürlüğüne gidiyoruz ve orda da mal müdürüne gerekli yeri imzalatıyoruz ve Personel Bildirim Formuyla işimiz bitiyor. Bir tanesini Mal Müdürlüğüne bıraktık.

Tekrar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gidiyoruz ve oraya okuldan aldığımız üst yazıyı ve bir tane personel bildirim formunu bırakıyoruz. (Atama Bölümüne). Ayrıca eski okulumuza verilmek üzere bir tane personel bildirim formunu eski ilçe mem e bırakıyoruz.

Bundan sonra yeni okulumuza doğru yola çıkıyoruz ve elimizde 1 tane personel bildirim formu, bir tane okuldan aldığımız üst yazı ve bir tane hizmet durum çizelgesi var. Bunları yeni okulumuza teslim ediyoruz işimiz bitiyor. Bundan sonrasını okulumuz hallediyor.

En son olarak gidiyoruz maaş hesabı açtırıyoruz. En güzel yanı bu sanırım

bende aynı ilçeyi merak ediyorum aslında...herhalde mal müdürü aradan çıkar? daha önce yapan varsa aynı ilçe içinde bilgilendirirse seviniriz.
karanameleriniz geldimi yoksa gelmedenmi .?yaptınız bunu hocam

Haber yok hala. İşlerini zamanında yapacaklar da biz görecez. Bugün göndermeyeceklerse de bari en azından yarın sabah saatlerinde gönderseler de işlerimizi halletsek.

norm fazlası olduğumda aynı ilçe içinde yukarıda ozkansedef hocamın alattığı işlemleri aynen yaptım. birde yanlış hatırlamıyorsam sgk giriş çıkış işlemleri yapılıyor milli eğitimde birde yeni okulda göreve başlama yazısını götürürken 2 ya da 3 adet resim istemişlerdi. Bu arada tayini çıkan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.

ramzy' Alıntı:
norm fazlası olduğumda aynı ilçe içinde yukarıda ozkansedef hocamın alattığı işlemleri aynen yaptım. birde yanlış hatırlamıyorsam sgk giriş çıkış işlemleri yapılıyor milli eğitimde birde yeni okulda göreve başlama yazısını götürürken 2 ya da 3 adet resim istemişlerdi. Bu arada tayini çıkan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.

mal müdürlüğü değişmemesine rağmen orayla ilgili işlem mi yaptınız? (aynı ilçeyi bilmediğimden soruyorum)

hocam eski okuldan aldığım personel nakil bildirimini ilçe mebe götürüp imzalattıktan sonra mal müdürlüğüne gittim malmüdürü birine inceletti önce sonra kendisi imzaladı bir tanesini oraya bırakıp tekrardan ilçe mebe gitmiştim.

malum tatildeyiz. bu işlemleri yapmak için bi meyil müddeti var mı? en geç ne zaman yapmamız gerekir arkadaşlar?

657 dmk madde 62 Madde 62 - (Değişik: 23/12/1972 - KHK 2/1 md.)İlk defa veya yeniden veyahut yer değiştirme suretiyle;a) Aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü,b) Başka yerdeki görevlere atananlar, atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini,İzleyen iş günü içinde işe başlamak zorundadırlar. Savaş ve olağanüstü hallerde bu süre Bakanlar Kurulu Kararı ile kısaltılabilir.Yukarıdaki süreler;1 - Kanuni izinlerin kullanılması veya geçici bir görevin yapılması sırasında başka bir göreve atanan memurlar için iznin veya geçici görevin bitimi,2 - Hesaplarını, yerlerine gelenlere devir zorunda bulunan sayman ve sayman mutemetleri için devrin sona ermesi,3 - Eski görevlerine devamları kurumlarınca yazılı olarak tebliğ edilenler için yerlerine atanan memurların gelmesi veya yeni görev yerlerine hareketlerinin kurumlarınca tebliği,tarihinde başlar.(Değişik: 12/2/1982 - 2595/4 md.) Yer değiştirme suretiyle yapılan atama- larda memurlara atama emirleri tebliğ edilince yollukları, ödeme emri aranmak- sızın, saymanlıklarca derhal ödenir. Memurun izinli ve raporlu olması tebligata engel olmamakla beraber (a) ve (b) bentlerindeki süreler izin ve rapor müddeti- nin bitmesinde başlar.Bu maddede geçen "yer" deyiminin kapsamı İçişleri ve Maliye Bakanlıklarınca birlikte belirtilir. Bizde yillik izonde oldugumuzdan eylul 2e kadar baslayabiliriz

eee yani aynı ilçede başka okula atananlar ne yapıyor? tebliğ günü derken kararnamenin geldiği gün mü?

süreci unutmadan yazalım da daha sonra belki lazım olur birilerine...

merkez ilçe içinde bir okuldan diğerine tayin oldum

öncelikle 2 adet atama kararnamesi çıkıyor biri eski okula diğeri yeni okula, kimin götürdüğünün bir önemi yok, sonuçta biri eski okulda biri yeni okulda kalacak
eski okul personel nakil bildirimi dolduruyor (4 adet) bu nakil bildirimini öncelikle düzenleyen memur-müdür yard. daha sonra okul müdürü daha sonra il milli eğitim müdürlüğündeki ilgili müdür yardımcısı en son ise mal müdürlüğündeki milli eğitimden sorumlu(küçük yerlerde olmayabilir) muhasebe müdürü imzalıyor ve isimleri yoksa kaşeliyorlar...(okulun ve il milli eğitim müdürlüğünün mührü de olmak zorunda) personel nakil bildiriminin bir tanesi muhasebe müdürüne bırakılıyor...

daha sonra eski okula geri geliyoruz personel nakil bildiriminin ikincisini buraya bırakıp üst yazıyı alıyoruz ve üst yazıyla beraber üçüncü nakil bildirimini de yeni okula teslim ediyoruz... Dördüncü nakil bildirimi bizde kalıyor..

hocam kesinlikle bu işlemler ilden ile geçtim, ilçeden ilçeye bile farklılık gösteriyor...hiç boşuna yorum yazmayın her yerde farklı... bu sene farklı 3 ilde akrabalarımın ilişik kesme işlemlerine şahit oldum...

birisinde meb'e sadece okulun düzenlediği evrağı verdim çıktım
birisinde meb'de 2 saat bütün yerleri dolaştım..
birisinde 4 tane çoğaltılan evrağı birisinde 7 tane çoğalttım
birisinde özlük dosyası satın aldım yeni dosya istediler...birisinde 1 saat sürdü...birisinde 2 gün dolaştık yetişmedi..
hepsi farklı hocam

Geri