İl içi seminer yeri seçebiliyor muyuz?

Kodla Büyü

N3CAT1

Site Gezgini
Malum seminerlerde tatil yapilacak yerde seminer gecirebiliyoruz. Peki bizler il icindeki baska bir ilceyi secebiliyor muyuz?

hocam az önce yazı geldi sadece il dışında istediğimiz bir okulda seminer yapabiliyoruz

Bize gelen yazıda farklı il yada ilçede ibaresi var.

Ekli dosyalar

• seminerildisi.JPG
    seminerildisi.JPG
    58.5 KB · Görüntüleme: 1,562
ben yaptım bi sıkıntı çıkrmadılar..yaptım derken yani ilçeye dilekçe konusunda bilgilendirdim.yarın gidip yazımı alıcam sonra gitmek istediğim ilçe mem e yazıyı vericem

ali04' Alıntı:
Bize gelen yazıda farklı il yada ilçede ibaresi var.

hocam ekteki belgeyi açamıyorum.google siteyi zararlı buluyor ..yazıyı google drive gibi bi yere yükleyebilirmisin sana zahmet

Kesin ve net bilgiler:

1. Bazı iller il içinde kıpırdatmıyor ve kesin kez yasaklıyor.

2. İl dışına gitmek serbest. Ama kurumuna dilekçe vereceksin. Dilekçede açık kimliğini yazıp diyeceksinki filanca ilde-ilçede tercihen filanca okulda oranın uygun görülmemesi halinde yine sizin uygun göreceğiniz bir okulda ... diye yazacaksın. Kurumun bunu silsile yoluyla gönderecek. Seminer dönemi sonunda okulundan ek ders pusulası yaptırıp fakslayacaksın kendi okuluna.

3. İllerin çoğu dışarında gelenleri tek bir okulda toplayacaklarmış.

çalıştığı kuruma eş değer kurum olmak şartı ile ( lise ise lise ortaokul ise ortaokul v.b. ) isteyen istediği yerde seminer alabiliyor arkadaşlar...

siz il, ilçe, okul adı belirterek bir matbuu dilekçe ile okulunuza başvuru yapıyorsunuz...

genel hatları ile bu şekilde..

Ismail koncuk nere halletmis kayseride yazıda ilçe mevzunun adı geçmiyor. ... Kesin bir kaynak varsa bizde basvuralim.

farklı ilçelerde yapılabileceğine dair mail gelfi il mem den. sadece merkeze bağlı 3 ilçe var onlar arasında değişim yapılamayacağını söylediler

Geri