krack' Alıntı:hocam milli eğitim personeli bu ya daha kılavuz yayınlanmadı sinir etmeyin insanı ne kadar da karıştırıyosunuz ortalığı tutturmuşsunuz bi 31 mayıs sabretmeyi bilin biraz ya öğretmen olacaksınız okumadan araştırmadan haber paylaşıyosunuz :verymad:
krack' Alıntı:hocam milli eğitim personeli bu ya daha kılavuz yayınlanmadı sinir etmeyin insanı ne kadar da karıştırıyosunuz ortalığı tutturmuşsunuz bi 31 mayıs sabretmeyi bilin biraz ya öğretmen olacaksınız okumadan araştırmadan haber paylaşıyosunuz :verymad:
kaybil' Alıntı:seneye de boyle olursa 2010 6 aralik atamasi olarak tayin isteyemiyorum 5 yil sark gorevinden dolayi
hocam yayınladığınız kılavuzun tarihine hiç bakmıyosunuz 28 Nisan yazıyo kocaman harflerle. Lütfen :!: :!:bilogrt38' Alıntı:krack' Alıntı:hocam milli eğitim personeli bu ya daha kılavuz yayınlanmadı sinir etmeyin insanı ne kadar da karıştırıyosunuz ortalığı tutturmuşsunuz bi 31 mayıs sabretmeyi bilin biraz ya öğretmen olacaksınız okumadan araştırmadan haber paylaşıyosunuz :verymad:
Hocam keşke sende biraz araştırsan ve üstteki mesajı bi okusaydın.
1- Klavuz dün yayımlandı.
2- Üstteki yazının tarihi sayısı belli, kimin tarafından yayımlandığı, kimin imzaladığı belli...
Yazmadan önce bi araştırmak, okumak lazım!!!
_MurAy_' Alıntı:Hocam o öğretmen dışı personel için 31 Mayıs baz alınıyor.
Bizimkinin daha ikgm'de yeni takvimi çıktı
http://ikgm.meb.gov.tr/www/ogretmen...ege-bagli-yer-degistirme-islemleri/icerik/314
Bizimkinde zaten önce klavuz yayınlanır ondan sonrada işlemler başlar sakin olun
krack' Alıntı:hocam yayınladığınız kılavuzun tarihine hiç bakmıyosunuz 28 Nisan yazıyo kocaman harflerle. Lütfen :!: :!:bilogrt38' Alıntı:krack' Alıntı:hocam milli eğitim personeli bu ya daha kılavuz yayınlanmadı sinir etmeyin insanı ne kadar da karıştırıyosunuz ortalığı tutturmuşsunuz bi 31 mayıs sabretmeyi bilin biraz ya öğretmen olacaksınız okumadan araştırmadan haber paylaşıyosunuz :verymad:
2- Üstteki yazının tarihi sayısı belli, kimin tarafından yayımlandığı, kimin imzaladığı belli...
ayrıca burda il içi yerleştirmeler haziran ayında yapılır diyo, bizim takvimde mayıs sonunda bitiyo işler sizce bir tezat yok mu
arkadaşım boşu boşuna tartışıyoruz, kılavuz yok bişey yok, bekleyelim germeyelim ortalığıbilogrt38' Alıntı:_MurAy_' Alıntı:Hocam o öğretmen dışı personel için 31 Mayıs baz alınıyor.
http://ikgm.meb.gov.tr/www/ogretmen...ege-bagli-yer-degistirme-islemleri/icerik/314
Bizimkinde zaten önce klavuz yayınlanır ondan sonrada işlemler başlar sakin olun
Hocam öğretmen dışındaki personel diye bir ifade geçmiyor bu yazıda. Ayrıca başvurular Mayıs ayında alınır diyor. Mayıs ayında sadece öğretmenlerin iliçi atamaları var takvime göre.
zech' Alıntı:Öğretmenler için değil. Öğretmen dışı personel için. Çoğu site bunu öğretmenler için varsayıp haber yapmış. Yazıda hizmet süresi üstünlüğüne göre diyor. Öğretmenlerde hizmet puanı üstünlüğüne göre olur. Hem hiç öğretmenlerin il içi kılavuzu 2 sayfa olur mu? Öğretmenlerin bir sürü çetrefilli durumu var zorunlu hizmet norm fazlası vs.......merfi' Alıntı:31 mayıs itibariyle diyor yaaa, şaka mı buu!!
bilogrt38' Alıntı:krack' Alıntı:hocam yayınladığınız kılavuzun tarihine hiç bakmıyosunuz 28 Nisan yazıyo kocaman harflerle. Lütfen :!: :!:bilogrt38' Alıntı:krack' Alıntı:hocam milli eğitim personeli bu ya daha kılavuz yayınlanmadı sinir etmeyin insanı ne kadar da karıştırıyosunuz ortalığı tutturmuşsunuz bi 31 mayıs sabretmeyi bilin biraz ya öğretmen olacaksınız okumadan araştırmadan haber paylaşıyosunuz :verymad:
ayrıca burda il içi yerleştirmeler haziran ayında yapılır diyo, bizim takvimde mayıs sonunda bitiyo işler sizce bir tezat yok mu
Hocam birincisi ben yayımlamadım. İkincisi de tarih gayet mantıklı bir tarih. Sonuçta İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen bir yazı.
krack' Alıntı:arkadaşım boşu boşuna tartışıyoruz, kılavuz yok bişey yok, bekleyelim germeyelim ortalığıbilogrt38' Alıntı:_MurAy_' Alıntı:Hocam o öğretmen dışı personel için 31 Mayıs baz alınıyor.
Hocam öğretmen dışındaki personel diye bir ifade geçmiyor bu yazıda. Ayrıca başvurular Mayıs ayında alınır diyor. Mayıs ayında sadece öğretmenlerin iliçi atamaları var takvime göre.
zech' Alıntı:31 mayıs olayını fake haber yaptı bazı malum siteler öğretmenler için diye. Böyle zamanlarda öğretmenleri telaşlandırmayı çok seviyorlar. Bari biz telaşlandırmayalım insanları. Bu yanlışı 5-6 kez düzeltmeye çalıştım. Arkadaşlar da belirtiyor öğretmenler için değil diye. Biraz dikkatli olalım. Her duyduğumuza inanıp emin olmadan telaşlandırmayalım insanları.
bilogrt38' Alıntı:bilogrt38' Alıntı:krack' Alıntı:hocam yayınladığınız kılavuzun tarihine hiç bakmıyosunuz 28 Nisan yazıyo kocaman harflerle. Lütfen :!: :!:bilogrt38' Alıntı:krack' Alıntı:hocam milli eğitim personeli bu ya daha kılavuz yayınlanmadı sinir etmeyin insanı ne kadar da karıştırıyosunuz ortalığı tutturmuşsunuz bi 31 mayıs sabretmeyi bilin biraz ya öğretmen olacaksınız okumadan araştırmadan haber paylaşıyosunuz :verymad:
Hocam birincisi ben yayımlamadım. İkincisi de tarih gayet mantıklı bir tarih. Sonuçta İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen bir yazı.
Hocam 2. sayfada 4 numaralı maddede iliçi tayinlerin en geç haziran ayının ilk haftasına kadar sonuçlandırılması deniyor...
zech' Alıntı:Gösterdiğin yazının kaynağı http://ikgm.meb.gov.tr/www/tasra-teskil ... icerik/313 taşra teşkilatı için diyor.zech' Alıntı:31 mayıs olayını fake haber yaptı bazı malum siteler öğretmenler için diye. Böyle zamanlarda öğretmenleri telaşlandırmayı çok seviyorlar. Bari biz telaşlandırmayalım insanları. Bu yanlışı 5-6 kez düzeltmeye çalıştım. Arkadaşlar da belirtiyor öğretmenler için değil diye. Biraz dikkatli olalım. Her duyduğumuza inanıp emin olmadan telaşlandırmayalım insanları.
Teşekkürlerkrack' Alıntı:zech' Alıntı:Gösterdiğin yazının kaynağı http://ikgm.meb.gov.tr/www/tasra-teskil ... icerik/313 taşra teşkilatı için diyor.zech' Alıntı:31 mayıs olayını fake haber yaptı bazı malum siteler öğretmenler için diye. Böyle zamanlarda öğretmenleri telaşlandırmayı çok seviyorlar. Bari biz telaşlandırmayalım insanları. Bu yanlışı 5-6 kez düzeltmeye çalıştım. Arkadaşlar da belirtiyor öğretmenler için değil diye. Biraz dikkatli olalım. Her duyduğumuza inanıp emin olmadan telaşlandırmayalım insanları.
bitti bravo arkadaşım uhaha: uhaha:
bilogrt38' Alıntı:krack' Alıntı:arkadaşım boşu boşuna tartışıyoruz, kılavuz yok bişey yok, bekleyelim germeyelim ortalığıbilogrt38' Alıntı:_MurAy_' Alıntı:Hocam o öğretmen dışı personel için 31 Mayıs baz alınıyor.
Hocam germek gibi bir amaç yok sadece açıklığa kavuşturmaya çalışıyoruz. Sadece 31 Aralık diye umutlanmasın insanlar diye. Geçmiş yılların klavuzları açılı incelenirse durumun nasıl olduğu görülür. Geçen yıl istisna idi çünkü 2010 yılında sınav iptal edildiği için atamalar gecikmişti!!!
Bekleyip görelim dediğiniz gibi...
Hocam öğretmenler için tayin duyurusu yapıldığında mutlaka öğretmen kelimesi kullanlır çünkü yönetmelikte geçeni yazmak durumundadırlar.Üstelik,üstte paylaşılan yazının ilgisi okunduğunda ; personelin görevde yükselme ünvan değişikliği ve yer değişikliği sureti ile atanma diyor.bilogrt38' Alıntı:Hocam öğretmen dışındaki personel diye bir ifade geçmiyor bu yazıda. Ayrıca başvurular Mayıs ayında alınır diyor. Mayıs ayında sadece öğretmenlerin iliçi atamaları var takvime göre.
_MurAy_' Alıntı:Hocam öğretmenler için tayin duyurusu yapıldığında mutlaka öğretmen kelimesi kullanlır çünkü yönetmelikte geçeni yazmak durumundadırlar.Üstelik,üstte paylaşılan yazının ilgisi okunduğunda ; personelin görevde yükselme ünvan değişikliği ve yer değişikliği sureti ile atanma diyor.bilogrt38' Alıntı:Hocam öğretmen dışındaki personel diye bir ifade geçmiyor bu yazıda. Ayrıca başvurular Mayıs ayında alınır diyor. Mayıs ayında sadece öğretmenlerin iliçi atamaları var takvime göre.
Benim verdiğim linkte ise : http://ikgm.meb.gov.tr/www/ogretmenleri ... icerik/314
"Öğretmenlerin Atama ve Yer Değiştirme İşlemleri, İl ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerinin Zorunlu ve İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri" diyor.
üstelik bizimkinde mutlaka ama mutlaka klavuz yayınlanır.ha başvuru tarihleri çakışmıştır kafa karıştırır falan o ayrı konu