K kondansatör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 511 9 Temmuz 2013 #1 İl içi tercih yapmayı düşünüyorum arkadaşlar Aşağıdaki okullar hakkında bilgi sahibi olan varsa fikirlerini paylaşırlar diye düşündüm Ekli dosyalar 1.png 18.5 KB · Görüntüleme: 399 2.png 16.3 KB · Görüntüleme: 399
İl içi tercih yapmayı düşünüyorum arkadaşlar Aşağıdaki okullar hakkında bilgi sahibi olan varsa fikirlerini paylaşırlar diye düşündüm
savas3457 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 9 Temmuz 2013 #2 ümraniye merkez anadolu lisesini boşuna yazma diğerlerini yazabilirsin
D denizci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 419 9 Temmuz 2013 #5 Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemedim . İstanbul Fatih ilçesinde ki okullarla ilgili bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar yeni bir başlık açmak istemedim . İstanbul Fatih ilçesinde ki okullarla ilgili bilgisi olan var mı?
K kondansatör Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 511 9 Temmuz 2013 #6 savas3457' Alıntı: orda ben varım da o yüzden Genişletmek için tıkla ... ama açık gözüküyor 30 saatten sonra 2. öğretmene açılıyor norm 2 olabilir
savas3457' Alıntı: orda ben varım da o yüzden Genişletmek için tıkla ... ama açık gözüküyor 30 saatten sonra 2. öğretmene açılıyor norm 2 olabilir