İl içine bütün okullar mı açıldı yoksa sadece ihtiyaçlar mı?

Kodla Büyü
Bende forum içinde bu sorunun cevabını arıyorum.

İl içindeki tüm okullar mı açıldı yoksa, normu açık olanları mı görüyoruz?

Şu ana kadar öğretmen ihtiyacını açıklayan iller;
1-İstanbul
2-Trabzon
3-Düzce
4-Karaman
5-Bingöl
6-İzmir
7-Uşak
8-Malatya
9-Diyarbakır
10-Denizli
11-Kastamonu
12-Bursa
13-Balıkesir
14-Gaziantep
15-Niğde
16-Konya
17-Samsun

Geriye kalan 64 il henüz açıklamadı...

Benim il içi hakkım yok bu yüzden göremiyorum.Ama bildiğim kadarıyla kendi okulunuz hariç hepsinin açık gösterilmesi gerekir...

arkadaşlar sistem her yeri gösteriyor. siz tercih edeceksiniz böylece o okula sıraya girmiş olacaksınız. orada bir boşluk oluşması halinde 1. sıradaki kişi oraya yerleşir

tokat ili de yayınladı ihtiyaç listesini.

tokat ili için söyleyebilirimki her yeri göstermiyor. ama tokat il milli eğitimin yayınladığı ihtiyaç listesine göre de gözükmüyor. neye göre gözüküyor bilemedim.

Bana kalırsa sisteme yansıyan bütün okullarda ihtiyaç var /yok. İhtiyaç varsa o okula atanır, ihtiyaç yoksa o okulda sıraya girersiniz. İstanbul MEM'de açık okullar yayınlanmıştı ancak bu okulların hangilerinin gerçekten ihtiyaç olduğunu ilçe memlerden öğrenin diye de not düşmüşlerdi.

Bu durum ile ilgili 3 farklı cevap geliyor.Hangisi doğru acaba?
1-Kendi okulum hariç bütün okullar görünüyor.
2-Sadece ihtiyaç olan okullar görünüyor.
3-Okulların hepsi değil ama çoğu görünüyor.

sguner_23' Alıntı:
Bu durum ile ilgili 3 farklı cevap geliyor.Hangisi doğru acaba?
1-Kendi okulum hariç bütün okullar görünüyor.
2-Sadece ihtiyaç olan okullar görünüyor.
3-Okulların hepsi değil ama çoğu görünüyor.
bende 1

Mesela kartalda kendi okulum görünmüyordu çünkü norm fazlasıyım okulumda. Burak Bora anadolu lisesinde ne bt lab var ne de bt öğretmeni bu okul da açık görünmüyordu. Bana kalırsa BT sınıfı olan her okul açıldı sisteme.

hugo4545' Alıntı:
Mesela kartalda kendi okulum görünmüyordu çünkü norm fazlasıyım okulumda. Burak Bora anadolu lisesinde ne bt lab var ne de bt öğretmeni bu okul da açık görünmüyordu. Bana kalırsa BT sınıfı olan her okul açıldı sisteme.
Açıklamanız bana da mantıklı geldi...

dervisahmet' Alıntı:
hugo4545' Alıntı:
Bana kalırsa BT sınıfı olan her okul açıldı sisteme.
mantıklı
ya ne enteresan adamlarsınız ne alaka.. norm bt sınıfına göremi belirlenir. ders saat sayısına göre demekki ders varki norm 1 görünmüş.. yeni açılan okullarda bt sınıfı yok ona kalırsa onlarda görünüyor.. bt sınıfıyla alakası yok bunun..

bu sene 5 - 6 ve 7. sınıflarda 3 er şubeli okullarda 15 saat ders oluyor bu da norm için yeterli, şaşırmadım desem yalan olur ancak hesap kitap yapınca normal geliyor,ayrıca Dersimiz zorunlu, en az öğrencisi olan okulda bile 3'er şube vardır desek normal. Önemli olan BT sınıfları ne alemde, BT sınıfı olmayan bir okula gitmemek için(zorunlu oldu ya ondan :idea: ) tayinciler iyi araştırma yapmalı, BT sınıfı olmayan okullar bile norm belirtmiş olabilir.

Geri