İl koordinatörlüğünden istifa etmek....

Kodla Büyü

alkadrazz

Üye
Merhaba arkadaşlar... Ben BT İl koordinatörlüğünü başka bir arkadaşa devretmek istiyorum. Bunun için gerekli prosedürü bilen arkadaşlar bana yardım edebilir mi? Teşekkürler...

devir teslim törenimi düzenleyeceksin.. senin malınmı o görev! istifa dilekçeni ver. meb de uygun bulduğu bir başkasını görevlendirsin. sen dilediğin bir arkadaşına koltuğu devredemessin yani. bunun normal şartlar altında bir usulü yok yani..

dediğin gibi olsa arkadasım sıkıntı yok istifayı verir geçerim... Şube müdürü o arkadaşın ismini gönderecek meb e benden daha tecrübeli olduğu için ... Ben benimi malım olduğunu sölemedim kısa bir yazı olsun diye o sekilde yazdım. Başka yerlere Çekmeyin cümleyi..

tayinci42' Alıntı:
devir teslim törenimi düzenleyeceksin.. senin malınmı o görev! istifa dilekçeni ver. meb de uygun bulduğu bir başkasını görevlendirsin. sen dilediğin bir arkadaşına koltuğu devredemessin yani. bunun normal şartlar altında bir usulü yok yani..

O iş o kadar kolay değil bildiğim kadarı ile göreve başlarken "yerime biri gelene kadar çalışacağım" hükmünü kabul ediyorsunuz..

İl koordinatörlüğü dediğniz valiliğe giden bir yazı.
Görevi bıraktığınıza dair yazıya bile gerek yok aslında. şube müdürünüzü ve yeni koordinaötr adayını ikna ettikten sonra valiliye yazı yazılması yeterli . eğitek işi kolay çünkü eğitek karışmaz kimin koordinatör olduğuna. sadece haberdar etmeniz yeterli.

yeditepelim;
hocam koordinatörlük bakanlık tarafından alınmıyor sanırımsam bir yanlışınız olacak.

hayırlısı olsun

alpaygunes' Alıntı:
İl koordinatörlüğü dediğniz valiliğe giden bir yazı.
Görevi bıraktığınıza dair yazıya bile gerek yok aslında. şube müdürünüzü ve yeni koordinaötr adayını ikna ettikten sonra valiliye yazı yazılması yeterli . eğitek işi kolay çünkü eğitek karışmaz kimin koordinatör olduğuna. sadece haberdar etmeniz yeterli.

yeditepelim;
hocam koordinatörlük bakanlık tarafından alınmıyor sanırımsam bir yanlışınız olacak.

hayırlısı olsun

Hocan görevlendirme bakanlık onayı bu yüzden bu kadar sıkıntı oldu. Şube müdürünüde işkna ettim gelen arkadaşıda fakat bu işin nasıl olacağına dair hiç bir bilgiye ulaşamadım bakanlık telefonu açmıyor mail attım bekliyorum.. Okular açılmadan netkelştrimek isityorum bu duurmu o yüzden yardımlarınızı bekliyorum :) Teşekkürler....

branta' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:

O iş o kadar kolay değil bildiğim kadarı ile göreve başlarken "yerime biri gelene kadar çalışacağım" hükmünü kabul ediyorsunuz..

çok garip memurlukta böyle şeyler olurmu hiç.. gerçi burası türkiye herşey olabilir..

Geri