İl Milli Eğitim ARGE mi Btr mi

Kodla Büyü
Selamun Aleyküm arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var İl Milli Eğitim ARGE' ye çağrıldım okulumda BTR'yim sizce kabul etmeliyim bu konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var avantaj ve dezavantajlar neler olabilir?

argede proje işleri var ne kadar anlarsınız bilmiyorum ama bilgisayar öğretmenlerini de arge ekibine alıyorlar...sanırım bilgisayar işlerini çabuk halletmek için

ben olsam argeyi tercih ederim ama kişiden kişiye ortamdan ortama da değişir

eşim il emriyle geldiğinde ilçe milli eğitimde çalışmak zorunda kalmıştı. yapmadığı iş kalmadı,akşam 5-6 anca çıktı kadir kıymette bilinmedi.size tavsiyem uzak durmanız. ben işimi bilirim derseniz ,değişir

selenga_pusat' Alıntı:
Selamun Aleyküm arkadaşlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var İl Milli Eğitim ARGE' ye çağrıldım okulumda BTR'yim sizce kabul etmeliyim bu konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var avantaj ve dezavantajlar neler olabilir?

Hocam arge ye geçtiniz mi ? Ben de BTR yim ve sizin gibi banada merkez MEB den arge teklifi geldi. Yarına cevap bekleniyor. Argede iseniz ne gibi artı ve eksileri var yazarmısınız.

imkanınız varsa ikiside değil... Ama illaki ikisinden biri ise BTR derim... Çünkü; o ARGE görevinin sadece arge ile bitmeyeceğinden eminim... Ülkemizde BT görev tanımlarının ve uygulamaların nasıl olduğunu alıştık artık...

BTR
tek geçerim
hiç olmazsa çevren belli
görevin belli
Milli eğitim kalabalık
herkes ( özellikle memurlar ) angarya yaptırmaya çalışır

Valla istesek her ilçe mem bir bilgisayarcı alır ama bence uzak durmak lazım sonra memurlar bile kendi işlerini beceremiyorum diye bize yaptırmaya çalışır

Benden tavsiye kendi işine devam et.

Eğer başıma iş açayım diyorsan argeye gidebilirsin.
Arge de belirli bir işin olmaz. Her sorunda her işte seni kullanırlar.
İş yaparken de çevredekilerin bilgisayarla ilgili saçma soruları da cabası.
Karar senin. :wink:

Hocam her iki yerde de çalışmış birisi olarak derim ki; arge ye git biraz tecrübe kazan. Milli eğitimden de çevren olur. Oradaki memurlar sana iş yaptıramaz sadece şube müdürleri bilgisayara bak diyebilir. Öğretmen memurdan üstündür. Kafana yatmaz ise bırakırsın, Btr her zaman var..

Kesinlikle BTR. Milli Eğitimde milletin arkasını toplamaktan çok iyidir... Hele ki bir de işten anlamayan 1 tane bile memur varsa hem bilgisayar tamiri yaparsın hemde onun işlerini...

tuncay2744' Alıntı:
Hocam her iki yerde de çalışmış birisi olarak derim ki; arge ye git biraz tecrübe kazan. Milli eğitimden de çevren olur. Oradaki memurlar sana iş yaptıramaz sadece şube müdürleri bilgisayara bak diyebilir. Öğretmen memurdan üstündür. Kafana yatmaz ise bırakırsın, Btr her zaman var..

bende sizin gibi düşünüyorum. arge teklifini kabul ettim. hayırlısı bakalım.

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı resmi arge birimi yoktur. bunlar geçen yıl kaldırıldı. ayrıca btün angarya işler size yüklerler sıkıntı yaşarsınız. btr açıkcası daha mantıklı

Diyavol' Alıntı:
İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı resmi arge birimi yoktur. bunlar geçen yıl kaldırıldı. ayrıca btün angarya işler size yüklerler sıkıntı yaşarsınız. btr açıkcası daha mantıklı
İlçe argeler kaldırıldı il arge devam ediyor. 7 kişilik ekip haricinde 1 şef ve 1 memur yazışmalar ve raporlar için olacak , şube müdürü ile görüştüm angarya işler bana gelmicek . web, tasarım ve projelerde görev alcam.

Geri