İl onaylamayan var mı?(il içi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saaf

Aktif Üye
il onayı daha yapılmadı, sıkıntı çıkar mı acaba? il onayıyla ilgili bir zaman var mı?

Yetişmedi onaylar. Sistem kilitlendi dün. Öğretmenlerin madur olmaması için sanırım süre uzatıldı. İstanbul gibi bir yerde çok tayin isteyen oldu. Zaten 6 Haziran'a kadar bekleyecekler.

peki il içi tayinde değiş tokuş olabilecek mi bilginiz var mı? yani ben birinin okulunu yazdıysam o benim okulumu yazdıysa birbirimizle değişebilecek miyiz? yoksa sadece biri il içi başka okula geçerse onun yerine biri kayacak şeklinde mi olacak?

Re: Ynt: İl onaylamayan var mı?(il içi)

saaf' Alıntı:
peki il içi tayinde değiş tokuş olabilecek mi bilginiz var mı? yani ben birinin okulunu yazdıysam o benim okulumu yazdıysa birbirimizle değişebilecek miyiz? yoksa sadece biri il içi başka okula geçerse onun yerine biri kayacak şeklinde mi olacak?
Gayet Mümkün de
Diyelimki ben o arkadaşın okulunu tek tercih yazdım.Puanım da senden yüksek.
Nasıl olacak?
Eskisi gibi, Becayiş şart.

COBOL' Alıntı:
saaf' Alıntı:
Gayet Mümkün de
Diyelimki ben o arkadaşın okulunu tek tercih yazdım.Puanım da senden yüksek.
Nasıl olacak?
Eskisi gibi, Becayiş şart.

doğru bir de o ihtimal var... o zaman değiş tokuş riskine gireceklerini düşünmüyorum... sonuçta oturup tek tek bununla uğraşmazlar... bu durumda da şimdi bizim ilde bilişim de hiç boş yer yok, aynı şekilde lise matematik lise fizik vb... yani bu branşlarda birinin başına bir şey gelmediği sürece yerlerinden oynama ihtimalleri yok...

işin acı tarafı bizim branşın çekilecek tarafı yoktu, en azından 3-4 senede bir rahat bir şekilde yer değiştirebiliyorduk şimdi o ihtimal de gitti...her yer dolu... bakalım ne kadar dayanabiliriz bu duruma...

MEB'in sıramatik programı var
Eskiden sıralar birkaç defa çalıştırılıyordu ve sıra listesi açıklanıyordu
Başvuru ile sonuçlar arasında bu kadar süre olmasının nedeni de bu sıramatiğin karmaşasından olsa gerek
Geçen yıl sorun olmuştu mesela, tekrar yaptılar

Aslında iliçi isteğe bağlı tayinler, sonu çift yada tek biten yıllarda yani 2 yılda bir yapılmalı.
İki yıl boyunca her ay boşalan okula tayin yapılmalı.
Yoksa istediğin okula gitmek biraz zor.

Eski usül
Her ay normlar güncellenir ve boşalan kadroya sıradaki öğretmen atanırdı.
Her ay Bu boşalan okul listeleri ve her okula sırada olan öğretmenler, puanları ile birlikte mebbisten görülürdü.
Gayet net idi.Şimdi ise, kapalı kutu.

●Aynı büyükşehirin merkezi ilçeleri arası eş durumu (Nihayet bu da oldu)
●Bir de norm fazlası durumundaki idareciler.
(Bence tıkanıklığın en büyük sebebi bu iki faktör)

Geri