Arkadaşlar yakın zamanda iş değişikliğinden dolayı(öğretmenlik değil) il tercihi yapmam gerekiyor. Memleket Isparta. Memlekete nispeten yakın yerlerden tercih yapmak istiyorum ama şehrin güzelliği, nemsiz olması, aşırı kalabalık olmaması da tercihimdir. Akdeniz, Ege, İç Anadolu, Karadeniz şeklinde il tercih edeceğim. Yazabileceğim tercihe açık illerim;
Afyonkarahisar
Antalya
Ankara
İstanbul
Balıkesir
Çorum
Kastamonu
Kırklareli
Kırşehir
Manisa
Nevşehir
Ordu
Rize
Gümüşhane
Sivas
Yozgat
Kırıkkale
Bartın
Muhtemelen yazarım dediğim ilk dört 1.Antalya, 2.Manisa, 3. Balıkesir, 4. Afyon
Özellikle Antalya'nın yazın çok nemli olduğunu biliyorum, bunaltıcı. İstanbul'da da yaşadım orası da yazları yaşanası değildi. Örneğin Ayvalık da deniz kenarıydı ama yazın bunaltıcı değildi. Büyük şehirlerden çekindiğim için Ankara ve İstanbul devre dışı kalacak gibi bunun dışında yukarıdaki iller hakkında görüşleriniz nedir? Özellikle Manisa ve Balıkesir'i merak ediyorum, hiç görmediğim için fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?
Afyonkarahisar
Antalya
Ankara
İstanbul
Balıkesir
Çorum
Kastamonu
Kırklareli
Kırşehir
Manisa
Nevşehir
Ordu
Rize
Gümüşhane
Sivas
Yozgat
Kırıkkale
Bartın
Muhtemelen yazarım dediğim ilk dört 1.Antalya, 2.Manisa, 3. Balıkesir, 4. Afyon
Özellikle Antalya'nın yazın çok nemli olduğunu biliyorum, bunaltıcı. İstanbul'da da yaşadım orası da yazları yaşanası değildi. Örneğin Ayvalık da deniz kenarıydı ama yazın bunaltıcı değildi. Büyük şehirlerden çekindiğim için Ankara ve İstanbul devre dışı kalacak gibi bunun dışında yukarıdaki iller hakkında görüşleriniz nedir? Özellikle Manisa ve Balıkesir'i merak ediyorum, hiç görmediğim için fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?