İl Zümresi yevmiye ve yolluk

Kodla Büyü

2011bilgisayar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ilçeden il zümresine giden kişilere yolluk ve yevmiye ödenir mi ?daha önce yolluk yevmiye alan oldu mu ?Birkaç yerde alındığı ile ilgili bilgiler okudum.Bu konuda net bir durum yok mu ?Keyfi uygulamalar mı mevcut.Ben ilçeden yaklaşık 1 saat uzaklıktaki il merkezine sürekli il zümresine gidiyorum.Çünkü ilçede tek bilişimciyim.Böyle bir hakkım varsa kullanmak isterim.

Ödenir hocam. E devletten adresinizi indirip yazdırın. Ek olarak il zümresine ait imza çizelgesi ile bir dilekçeyi de ekleyerek okul idaresine verirseniz mesele hal olur

Hocam bize gönderilen resmi yazıda toplantıya katılan kişilere yolluk ve yevmiye ödeneceği belirtilmemiş.Sadece o saatlerde görevli izinli sayılacağımız belirtilmiş.Bu yolluk ödenme durumunu etkiler mi ?

Benim idareci bi arkadaş, yolluk yok denilen toplantılar için ödenek istiyor ve geliyor ödenek. Ödemesini yapıyor hep.

hocam geçen cuma yapıldı bizim zümre de. Geçmişe- tam geçmişte sayılmaz ama gene de ücreti istenir mi?

Bu konuda dilekçe yazan varsa paylaşabilir mi?

Ev
Arkadaşlar ilçeden il zümresine giden kişilere yolluk ve yevmiye ödenir mi ?daha önce yolluk yevmiye alan oldu mu ?Birkaç yerde alındığı ile ilgili bilgiler okudum.Bu konuda net bir durum yok mu ?Keyfi uygulamalar mı mevcut.Ben ilçeden yaklaşık 1 saat uzaklıktaki il merkezine sürekli il zümresine gidiyorum.Çünkü ilçede tek bilişimciyim.Böyle bir hakkım varsa kullanmak isterim.
Yolluk Alınıyor. Daha önce birkaç defa aldım. Müdürünüz yolluk evrakını doldurup gönderecek. Her ayın 10 undan önce yapılıyor. Önümüzdeki aybaşı hatırlatın.

Ev

Yolluk Alınıyor. Daha önce birkaç defa aldım. Müdürünüz yolluk evrakını doldurup gönderecek. Her ayın 10 undan önce yapılıyor. Önümüzdeki aybaşı hatırlatın.
Unutmaz isem hatırlatırım hocam. nasıl bir şey gönderiyor acaba? siz müdüre zümre imza listesi vs veriyor musunuz?

bizim ilçede direk ilçeye elden veriliyor sanırım onu da sanırım dikkate almıyorlar

İmza listesini ödenek için sisteme yüklemeleri gerekiyor. Yoksa yarın öbür gün bunu neden ödediniz diye sorarlar. Bir de toplantı yazısını da ekliyorlardı sanırım.

Hocam su iç üzerine. Yıl sonuna doğru belki yaparlar. Hiç uğraşma :) Ben daha hiç almadım yolluk hayatimda.

Geri