ozkansedef' Alıntı:Arkadaşlar Şubat ayında İl içinde özür grubundan okul değiştirdim. Şöyle bir hata alıyorum. Normal midir?
İliçi atamanız olması nedeniyle başvuru hakkınız yoktur.!
06Davut' Alıntı:il dışı sayfası 3 yılını doldurmamış öğretmenlere açılıyor mu ?
geçen senelerde açılmıyordu bu sene açıldı. anlamış değilim. 3 yılını doldurmamış hocalarım bakabilirler mi
mmebbis de başvurularda akçadağ görünmüyor bana???murathan21' Alıntı:MALATYA AKÇADAĞ 180828 Şehit Alper Güde Çok Programlı Lisesi ve Teknik Lise
MALATYA AKÇADAĞ 751384 Kozluca Ahmet Yesevi Çok Programlı Lisesi
MALATYA BATTALGAZİ 754839 Cengiz Topel Ortaokulu
MALATYA KULUNCAK 888084 Kuluncak Celal Yenitur Ortaokulu
MALATYA PÜTÜRGE 727727 Tepehan Ortaokulu
MALATYA YEŞİLYURT 755728 Sütlüce Ortaokulu
MALATYA YEŞİLYURT 754741 Şehit Yzb.Hakkı Akyüz Ortaokulu
MALATYA YEŞİLYURT 754689 Dilek Ortaokulu
buda malatya boş kontenjanlar okullar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim
uyusuk' Alıntı:mmebbis de başvurularda akçadağ görünmüyor bana???murathan21' Alıntı:MALATYA AKÇADAĞ 180828 Şehit Alper Güde Çok Programlı Lisesi ve Teknik Lise
buda malatya boş kontenjanlar okullar hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim
: :alkis: :alkis: he ya ona dikkat etmedimDaMieN' Alıntı:uyusuk' Alıntı:mmebbis de başvurularda akçadağ görünmüyor bana???murathan21' Alıntı:MALATYA AKÇADAĞ 180828 Şehit Alper Güde Çok Programlı Lisesi ve Teknik Lise
Böte?
hocam daha iyi varır varmaz norm fazlası olur iyi bir okula tayin isteriztogius' Alıntı:az önce bursa osmangazi nizam karasu anadolu imam hatip lisesini aradım il dışına açık gözüküyordu. dedim sitenizde 1 tane bt öğretmeni var gözüküyor dedim. normunuz 2 mi diye sordum? il içinden yeni bir btci geldi dedi norm yok il yanlış girmiştir dedi ya okulun kendinden haberi yok bilmiyorum ama il dışı kontenjanları hatalı sanırım en iyisi 1 - 2 gün beklemek sanırım.
ilyas33' Alıntı:hocam daha iyi varır varmaz norm fazlası olur iyi bir okula tayin isteriztogius' Alıntı:az önce bursa osmangazi nizam karasu anadolu imam hatip lisesini aradım il dışına açık gözüküyordu. dedim sitenizde 1 tane bt öğretmeni var gözüküyor dedim. normunuz 2 mi diye sordum? il içinden yeni bir btci geldi dedi norm yok il yanlış girmiştir dedi ya okulun kendinden haberi yok bilmiyorum ama il dışı kontenjanları hatalı sanırım en iyisi 1 - 2 gün beklemek sanırım.
togius' Alıntı:ilyas33' Alıntı:hocam daha iyi varır varmaz norm fazlası olur iyi bir okula tayin isteriztogius' Alıntı:az önce bursa osmangazi nizam karasu anadolu imam hatip lisesini aradım il dışına açık gözüküyordu. dedim sitenizde 1 tane bt öğretmeni var gözüküyor dedim. normunuz 2 mi diye sordum? il içinden yeni bir btci geldi dedi norm yok il yanlış girmiştir dedi ya okulun kendinden haberi yok bilmiyorum ama il dışı kontenjanları hatalı sanırım en iyisi 1 - 2 gün beklemek sanırım.
sonradan bende düşündümde mantıklı geldi banada.
karadunyam' Alıntı:Beyan kismini dolduracak miyiz yoksa bos mu kalacak ?
botecii00' Alıntı:hocam toplamda kaç bin kişi açmışlar?
bilişimden toplam ihtiyaç şu anda 1293 mü eğer öyle ise çok azalmış açıkyanıyosun fuat abi' Alıntı:botecii00' Alıntı:hocam toplamda kaç bin kişi açmışlar?
1293 kişi.
atanır :+1:umus1979' Alıntı:böteler Anadolu öğretmen liselerine atanabilir mi?