İldışı tercihlerim bu saat oldu hala onaylanmamış..

Kodla Büyü

bbozkurt

Aktif Üye
arkadaşlar tercihlerimi dün yaptım okul onayladı fakat milli eğitim hala onaylamamış.. sıkıntı olabilir mi?
aynı durumda olan var mı?

hocam bugun son değil mi ama nasıl onaylanmaz? milli eğitimi arayıp sordunuz mu? duyuruda böyle madde vardı.

13. Başvurular, sırasıyla eğitim kurumu, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerince
onaylandıktan sonra geçerlilik kazanır. Başvurular, başvurunun yapıldığı veya izleyen gün
içinde eğitim kurumu müdürlüklerince; eğitim kurumu müdürlüğünün onayını takip eden gün
ise, ilçe ve il milli eğitim müdürlüklerince onaylanacaktır. Son gün yapılan başvuruların onay
işlemleri, aynı gün tamamlanacaktır.

istanbul dayım hocam başvuruyu salı yaptım. müdür ve ilçe aynı gün onayladı. ilde bugün onayladı.
yarın bir arayın hocam cumaya kadar vakti var sıkıntı etme.

bil_mid' Alıntı:
hocam bugun son değil mi ama nasıl onaylanmaz? milli eğitimi arayıp sordunuz mu? duyuruda böyle madde vardı.

13. Başvurular, sırasıyla eğitim kurumu, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerince
onaylandıktan sonra geçerlilik kazanır. Başvurular, başvurunun yapıldığı veya izleyen gün
içinde eğitim kurumu müdürlüklerince; eğitim kurumu müdürlüğünün onayını takip eden gün
ise, ilçe ve il milli eğitim müdürlüklerince onaylanacaktır. Son gün yapılan başvuruların onay
işlemleri, aynı gün tamamlanacaktır.

hocam ben bi arkadaşı aradım mem den. bugün öğretmenler için sondu onlar yarın onaylarlar dedi.. inş. onun dediği gibidir..

Geri