Dün gitiğim bir okulda okulun modemi değiştirdikten sonra bilgisayar bulunduğu sınıf internete girmedi, başka sınıftaki ağ kablosu ile denedim olmadı, jak değiştirdim sonra testerile kontrol ettim 1-den 8 e kadar bütün ışıklar yandı ama yine bağlanmıyor ünlem işareti var giden paket var ama gelen paket sıfır. sonra virüs taraması falan derken beş dakikalığına başka yerde girdi sorunun bilgisayardan kaynaklandığını düşündüm ve formatladım.
Bügün öğretmen beni aradı başka sınıftan başka bir bilgisayar denemiş oda olmamış. halbuki modem değiştirmeden önce öğretmen o sınıfta internetin var olduğunu söylüyor ve ben sadece jak ı değiştirdim ve sürekli yaptığım bir işlem, ağ bağlantısı simgesi üzerinde ünlem işaretinin olması ilginç
Bügün öğretmen beni aradı başka sınıftan başka bir bilgisayar denemiş oda olmamış. halbuki modem değiştirmeden önce öğretmen o sınıfta internetin var olduğunu söylüyor ve ben sadece jak ı değiştirdim ve sürekli yaptığım bir işlem, ağ bağlantısı simgesi üzerinde ünlem işaretinin olması ilginç